2777
2789
عنوان

چطوری میتونن دل بشکونن😔

60 بازدید | 8 پست

هنوزم نمیفهمم چطوری میتونه قلب ادمی رو بشکونه که میدونه عاشقشه

چطوری میتونه تو حال بد و شرایط بد کسی روکه بهش پناه اورده تنها بزاره

چطوری میتونه به احساساتم بی احترامی کنه😔😔

باورم نمیشه....یه هیولایی دارم‌ازش میبینم که هیچوقت ندیده بودم

چطوری میتونه انقدر بی رحم‌باشه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان فقط میتونم بهتون بگم که خودتونو قوی کنید و ظرفیتتون رو بالا ببرید و حتما از خدا کمک بخواه

دارم سعی میکنم همینکارو بکنم

همه ی تلاشمو میکنم بااینکه حتی توانه بیرون اومدن از تختمو هم ندارم

چون‌زورش ب اون میرسه آدما قدرنشناسن

خیلییی قدرنشناسن خیییلییییی

به خوده خدا قسم ۳سال با نداریش ساختم‌یکبااااار به روش نیاوردم،یکبارنگفتم چراواسه من کادو نخریدی فلان نکردی چرا منو نمیبری بیرون....هی خاستگاری رو عقب انداخت گفتم اشکالی نداره،خانواده ش بی احترامی کردن گفتم‌اشکالی نداره،سرکار نرفت‌گفتم صبرمیکنم‌میره بالاخره

بااااهممممممه چیش ساختم

که الان بیاد بگه من کاری ازدستم‌برنمیاد همینم که هستم.بگه من اصلا ادم‌رابطه نیستم برو!بگه من نمیام ببینمت خودت بیا...

هرچی میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم که حق با دخترای پر توقع و اداییه

دارم سعی میکنم همینکارو بکنمهمه ی تلاشمو میکنم بااینکه حتی توانه بیرون اومدن از تختمو هم ندارم

ببینید یک بار براش سوگواری کنید و تمام دیگه بهش فکر نکنید اشکالی نداره اگه از تختت نمیتونی بیرون بیای همین امشب با تک تک سلول هات غم و غصه هات رو تجربه کن و از فردا دیگه بهش فکر نکن کمکی چیزی خواستی پیاممو ریپلای کن

پس یه لطفی درحق خودت‌کن وتموم‌کن.

از مشاورم وقت گرفتم‌برم پیشش کمکم‌کنه

منکه بالاخره تمومش میکنم‌ولی زخمی که بهم‌زد جاش تاابد میمونه😔امیدوارم سر هییچچچ دختری نیاد