2777
2789

اصلا نمیتونم بگم این آدم خوبه یا بده 

زبونش ک ماشاالله نیش عقرب 

رفتیم ی شهری اون یکی پسرش اصلا آدم حسابش نکرد ما گفتیم بیاید با ما بریم 

دیدم تو ماشین از کیفش ی نایلون درآورد سه تا برام شومیز خریده بود تشکر کردم کلی بردیم رسوندیمشون موقع برگشت بازم اون برادرشوهرم اصلا تعارفشون نکرده بیاید مسیر برگشت ما ببریمتون بازم با ما اومدن بعد مارو بردن کافه حساب کردن 

تو ماشین ب من میگه تو آدم حرف دربیاری هستی 😏

درحالیکه خدارو شاهد میگیرم اصلا اینجور آدمی نیستم خودشون بشششششدت حرف درآر هستن جوری ک بدون اغراق تا داخل بینی طرف مقابل هم نگا میکنن میان مسخره میکنن بعد من شدم حرف درآر 

دلم میخواد شومیزارو بندازم اشغال 

بعد میگن مادرشوهر چ خوبه عروس بدهدرحالیکه مادرشوهر نیش نزنه میمیره

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خب اول بگو چرا این حرفا زده؟؟؟الکی الکی؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول بگو چرا این حرفا زده؟؟؟الکی الکی؟؟؟

داشتیم درمورد جاریم حرف میزدیم ک تازه عروسه گفتم مامان خیلی اخلاقش خوبه سلیطه نیست آدم صاف و ساده آیه 

برگشت گفت آره حرف درآر نیست تو حرف دراری 😑

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

برا منم اینجوریه مثلا شام دعوتم می‌کنه از خونش وسایل میده بعد یه حرفی میزنه تا عمق وجودم میسوزم آخر ...

اره دقیقا اینم آنقدر دستور دل بازه بعد ی مدلی نیش میزنه از بین میاد

موافقم باهات یجوری کرم خودشونو میریزن اون خوبیه اصلا به چشم نمیاد میگی بخوره تو سرت نخواستم

اره دقیقا 

همسرم بیاد میگم هدیه هاشو نمیخام میدم ب نیازمند 

چرا آخه دل منو بدمیکنی نسبت ب خودت بخدا عروس خوبی هم نباشم بد هم نیستم سرم تو لاک خودمه برنامه هامون زیاد بروز نمیدیم بدی هم بهشون نمی‌کنیم حواسمونم بهشون هست کمک نیاز باشه درجا میریم بعد ما میشیم مارموز حرف درآر سری قبل هم شوخی شوخی گفت آره شما ژنو شوهر ماموز و ابزیرکاهید