2777
2789
عنوان

تقدیم به الیمرا🫠

143 بازدید | 5 پست

یجورے عاشقت شدم ڪه

لابہ لاے رگاے قلبم،

لاے ذرات تنم نفس میڪشی..

شدے قسمتۍ از روح من..

شدے وجب بہ وجب وجود من..

شدے تمام من..

تورو حتۍتو هوایۍ ڪہ نفس میڪشم هم

حس میڪنم..

تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..

تو همہ جا با منی..

درست وسط قلبم..

امن و امان،

براے همیشہ

از neginjooooon۱۳۷۸@ اسکی رفتم

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

المیرا ؟

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

المیرا ؟

She is my love

اگه انگلیسی بلد نیستی میگم ک اون دختره عشق منه منظرم المیرا هست

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

یس

چون اسم خودمم هس حساس شدم😂

بخاطر اینکه یکم جا ب جا نوشتی اسمو

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

چون اسم خودمم هس حساس شدم😂بخاطر اینکه یکم جا ب جا نوشتی اسمو

واییی ریدممممم