2777
2789
عنوان

شب اول ماه صفر ب نیت حاجت روا شدنت

135 بازدید | 25 پست

حمد میخونم ،اسمتو بنویس

شماام دوست داشتی ب نیت حاجتم صلوات بفرست⚘

ان شا...ک حاجت روا بشی🤲

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمد میخونم برات

به نیت سلامتی و ظهور اقامون

به نیت بچهای بیگناه غزه

به نیت سلامتی و یه شغل خوب برای پسرم

الهی حاجت روا بشی

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

اسمم آسیه هست تورو خدا برام دعا کنید فرهنگیان قبول بشم واقعا از ته دلم خواهش میکنم

چله های قرانی انجام بده

سوره حشر و مدثر برای قبولی عالین

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

منم برات حمد میخونملطفا دعا کن تو خونم آرامش باشه

حرز امام جواد بگیرید 

خواهرم گرفته خیلی راضبه

انشاالله منم پول بیاد دستم حتما میگیرم

برای پی خوبه؟

ارامش و بحث و دعوا تو خونه

هشتاد تا خاصیت داره حیف گرونه 

کی هست؟

برات صلوات فرستادم

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)