2777
2789

هرچی به دادگاه و کلانتری میگم این بچه رو دوست نداره کتک میزنه فوش میده،میگن از کجا بدونیم راست میگی به هر حال پدرشه،بچه آخر مال پدره،شیش ماه پیش اومد برد اذیت می‌شدیم گفتم نیا خرج بچه هم نده،بعد شش ماه خودم از حسابش خرج بچه رو برداشتم دوباره اومده بچه رو اذیت میکنه که باز بگم خرج نمیخام،ایندفعه میگه محضری کن که خرجی نمیخای،بچم رو دیروز برده،بچم ۵سالشه همش گریه کرده اینم به جای توجه و ناز کشیدن همش فوشش داده،بچم میگفت مامان گلوم یه جوری بوده،منظورش بعض داشته همش اونجا،غذا نخورده،باهاش که اومد همینجوری بی‌حال بود و گریه میکرد میگفت مامان بابا گفته خرج نخاه منم دنبالت نمیام،نمیدونم از دست این سگ چیکار کنم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

حیف کلمه مقدس پدر که رو بعضیا میذارن

خواهر از بچه ات سیر نشدی که خرجی نخاه بخدا آرامش بچه ات مهمتر از خرجی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حیف سگ نیست خیلی وفاداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بگو نفقه را من محضری میبخشم تو هم کامل حق حضانت و ملاقات بوه را ببخش

اما یادت باشه ی جورب باشه ک بچه ات بزرگ شد سهم الارث از پدرش داشته باشه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

عزیزم این بی ذات فقط میخواد پول نده بگو نمیخوام یه سنگم بزار روش تا بچت اینجوره نشه

آخه اینقدر اذیتم کرد از مهریه گذشتم،الان از خرج بچم بگذرم،چند سال بعد هم میگن هیچ حقی برای ارث بچه نداری،نمیدونم چیکار کنم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
آخه اینقدر اذیتم کرد از مهریه گذشتم،الان از خرج بچم بگذرم،چند سال بعد هم میگن هیچ حقی برای ارث بچه ن ...

ارث رو هیچکار نمیتونن بکنن خانم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یجوری ثابت کن اینارو ب دادگاه حضانت کامل به خودت بدن اون دقیقا دنبال همینه خرج بچه رو نده

فعلا شکایت کردم تنها دلیلم حرفای بچه اس،دو بار زده ولی کبودی نداشته،الانم میره اصلا محبت نمیکنه و فقط فوش میده بهش

فعلا شکایت کردم تنها دلیلم حرفای بچه اس،دو بار زده ولی کبودی نداشته،الانم میره اصلا محبت نمیکنه و فق ...

چندساله جدا شدید؟

فعلا شکایت کردم تنها دلیلم حرفای بچه اس،دو بار زده ولی کبودی نداشته،الانم میره اصلا محبت نمیکنه و فق ...

الهی بگردم

دختره؟ 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

حال خرجیش چقده که مرتیکه داره جر میخوره

حساس نشو مطمعن باش  اذیتش نمیکنه . وقتی شما رو میبینه چون می‌دونه نقطه ضعفته اذیت می‌کنه . اینا رو من خودم تجربه کردم . خرجتو بگیر و اصلا نگران بچه نباش دوسال دیگه خود دادگاه ازش می‌پرسه که میخوای با مادرت باشی یا پدرت اگه اذیتش می‌کنه هیچوقت انتخابش نمیکنه 

حیف کلمه مقدس پدر که رو بعضیا میذارنخواهر از بچه ات سیر نشدی که خرجی نخاه بخدا آرامش بچه ات مهمتر از ...

دیروز خیلی دلم برای دخترم سوخت ،خدا ازش نگذره