2777
2789
عنوان

راه حل برای بوی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تست شده امتحان پس داده حتی بوی نوره رو از بین میبره ، مام اسپری سورملینا سبز یا قرمز یک بار برای امتحان بخر ببین اگه نشد چیزی ضرر نکردی ، من 5 ساله استفاده میکنم 

زینک بعد حمام زدی؟اونم خوبه ولی خب میگن غده لنفاوی رو تحریک میکنه

نه تست نکردم. دکتر بهم گفت تغذیه ات رو اصلاح کن ولی مسیله اینه من با خانواده زندگی میکنم و نمیتونم جدا کنم غذامو. جالبه این مشکلم خونه فقط من دارم.

تاپیک تخصصی دارم راجبش

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

اگه میخوای عرق نکنی ضد عرق قارچی داو واقعا خوبه چون وقتی حتی بعدش عرق کنی بوی تمیزی میده

من ساغرم ۲۲ سالمه، دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

نه تست نکردم. دکتر بهم گفت تغذیه ات رو اصلاح کن ولی مسیله اینه من با خانواده زندگی میکنم و نمیتونم ج ...

عزیزم من زیاد اینجوری نیستم نمیدونم ولی شنیدم میگن کلروفیل یا خونگیشو درست کنی بوی تعریقو خیلی کم میکنه مثلا  اب کرفس و خیار و لیمو و سیب یا هویج بگیری صبح بخوری یا اب زیاد بخور ناشتا اب ولرم و چن قطره لیمو بخور بدنتو پاکسازی کن

زیر بغلت همیشه شیو باشه با تیغ و ژیلت نزن موم کن یا لیزر برو تو حموم اسکراب کن لایه برداری کن و لیف بکش قشنگ‌تمیز بشور حنارو هم امتحان کن میگن خوبه 

سلام تست شده امتحان پس داده حتی بوی نوره رو از بین میبره ، مام اسپری سورملینا سبز یا قرمز یک بار برا ...

ممنونم. دیجی کالا رو الان چگ کردم بسته تایی داره 900 هزار... سبز و زرد... روش استفاده اش چطوری عه؟ مستقیم روی پوست میزنید؟

ممنونم. دیجی کالا رو الان چگ کردم بسته تایی داره 900 هزار... سبز و زرد... روش استفاده اش چطوری عه؟ م ...

بعد حمام روی پوست خشک خلاصصصصص، هیچی تو هبچ ترکیبی مثل این پیدا نمیکنی فقط مواظب خشکی پوستت باش 

ممنونم. دیجی کالا رو الان چگ کردم بسته تایی داره 900 هزار... سبز و زرد... روش استفاده اش چطوری عه؟ م ...

از خود کارخونه خرید کن درب منزل هم پرداخت میکنی سریعتر هم میرسه تو‌ نت سرچ‌کن شماره تماسشون هست، خمیر دندون و اینا که تبلیغ میکنن بدرد نمیخوره الکی وقتت رو تلف نکن