هیچ سالی اینجوری نبودم ولی امسال دارم دق میکنم دلم میخواد برم کربلا رفیقم گفته اگه قسمت باشه میبرمت با خودم گذرنامه ام رو گرفتم یه حسی افتاده تو دلم بهم میگه که میرم کربلا نمیدونم بیاین از خاطرات کربلا رفتنتون بگید چطور بود اونجا
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وقتی میری کربلا انگار قبلا اونجا بودی یعنی یه جوری برات اشناست من که دفعه اول اینطوری بودم تا چشمت به ضریح و یا گنبد میافته تمام سختی های سفر رو از یاد میبری و به یاد فداکاری های اهل بیت علیه السلام میافتی این حس توام با آرامشی هستش که تا اون موقع تجربش نکردی گلم
منم یه بار قسمتم شده و امسالم دلم میخواد برم اگه قسمت بشه ، کربلا تمامش عشقه حتی سختی هاش حس آرامش و اشتیاقی که اون لحظه دیدار با حرم امام حسین و حضرت ابوالفضل بهت دست میده قابل توصیف نیست تا قبلش کلی آرزو و حاجت داری که بگی ولی وقتی حرمو میبینی میگی آقا هیچی نمیخوام جز وصال شما دلم میخواد تا آخر عمر توی همین نقطه از زمین باشم و به حرم شما و بین و الحرمین نگاه کنم تمام آرزوهات یادت میره به جوری میشی انگار دیگه هیچ آرزویی نداری و به همشون رسیدی