2777
2789
عنوان

بیاین میخوام درد دل کنم

98 بازدید | 9 پست

خانما من چادری ام نماز می خونم و روزه میگرم اما خانواده ی خودم و شوهرم اصلا این چیز هارو قبول ندارن همش بهم تیکه میندازن من واقعا اصلا نه درمورد پوشش کسی نظر میدم و نه دوست دارم کسی درمورد پوشش من نظر بده مثلا امروز از اتوبوس که پیاده شودم دوتا پسر از کنارم رد شدن و گفتن حجاب شو نگااا مادرم خودم هم همش بهم گیر میدههه و من سعی می‌کنم احترامش رو نگه دارم ولی دیگه خسته شدم بنظرتون این دفعه که گفت چی بگم

لطفا برای روح مادرم زینب ( سعیده) چرخ گردون فاتحه یا صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک می‌کردم آدم خوبی باشه موقع ازدواج هم میدونست که من چادری ام ولی بعد ازدواج همش هم خودش و هم خانوادش تیکه و تعنه بهم مینداختن

ولی واقعااااا خیلی از ایرانیا واقعا خیلی بی فرهنگ هستند واقعااااا پوشش هیچ کس به کسی ربط ندارههه نباید کسی رو از رو پوشش قضاوت کرد

ولی واقعا برام سواله شما با این میزان اعتقاد چه جوری همسری با اون میزان اعتقاد و انتخاب کردین هر چند معتقدم ازدواج قسمته در مورد خودم که شدیداً بهش معتقدم

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!