۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 عنوان کیست تخمدان 203 بازدید | 16 پست سلام دوستان چند روز پیش سونو دادم کیست،۹ در ۶ سانت داشتم هنوز پیش زنان نرفتم کسی بوده کیست بزرگ داشته باشه با دارو خوب بشه،یا خودش برطرف شه؟ 1404/05/03 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2057 من۵سانت بود ازاول پری شویدوبابونع روزی ۲لیوان خوردم تاخودش افتاد دلیل کیست دارشدنت اینه خون پری کامل نمیاددرموعدش ازت بیرکن واس همون جنع شدن هنیشه یادت باشه دمنوشای خیلی کرم تواین دوران بخور مبادا دیگه بمونه ازت چیزی درد گیست مرگباره معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚
hamideh199 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21611 نه ممکنه بترکه سایزش بزرگه حتما برو دکتر دارو بگیری هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 من۵سانت بود ازاول پری شویدوبابونع روزی ۲لیوان خوردم تاخودش افتاد دلیل کیست دارشدنت اینه خون پری کامل ... اره لعنتی همیشه دو سه روز قبلش لکه بینی دارم دو سال پیش یا کیست ۵ سانت تورشن تخمدان شدم عمل کردم جون عمل ندارم ذیگه
۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 نه ممکنه بترکه سایزش بزرگه حتما برو دکتر دارو بگیری دکتر فردا میخام برم ولی استرس دارم میترسم بگه عمل یعنی ۹ سانت با دارو درست میشه؟
۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 من یه کیست داشتم اندازه پرتغال بود با دارو خوب میشه اهان ممنون خدا کنع
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2057 اره لعنتی همیشه دو سه روز قبلش لکه بینی دارم دو سال پیش یا کیست ۵ سانت تورشن تخمدان شدم عمل کردم جون ... گرم کن رحمتوبعد پریات روغن سیاهدونه بزن شکمتو۱۰دیقه روزانه و۵دیقه کمرتوهمیشه انجام بده تونافت چندقطره بزیزهمیشه الان توشرایطب؟ معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚
hamideh199 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21611 دکتر فردا میخام برم ولی استرس دارم میترسم بگه عمل یعنی ۹ سانت با دارو درست میشه؟ آره بابا نگران نباش فقط تا اطلاع ثانوی کافئین و خوراکی های مضر مصرف نکن که بزرگتر نشه فعالیت سنگین هم نکن که نترکه هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 گرم کن رحمتوبعد پریات روغن سیاهدونه بزن شکمتو۱۰دیقه روزانه و۵دیقه کمرتوهمیشه انجام بده تونافت چندقطر ... ممتون عزیزم آخر جمله متوجه نشدم چی نوشتی؟
۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 آره بابا نگران نباش فقط تا اطلاع ثانوی کافئین و خوراکی های مضر مصرف نکن که بزرگتر نشه فعالیت سنگین ه ... ممنون عزیزم فعالیت سنگین آخه پرستارم شغلمم استرس زاست
raya0dokhtar0maman عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 18609 دوستم. کیست داره فعلا داره. دارو میخورهدوسانت هم کم شده از سایزش دارو بخوره مجدد میره سونواونم ۹سانت بود ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...
۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 دوستم. کیست داره فعلا داره. دارو میخورهدوسانت هم کم شده از سایزش دارو بخوره مجدد میره سونواونم ۹سانت ... اهان ممنون عزیزم
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2057 ممتون عزیزم آخر جمله متوجه نشدم چی نوشتی؟ گفتم الان توچ شرایطی پدیودی؟ معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚
۱۹۹۸۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 961 گفتم الان توچ شرایطی پدیودی؟ اون موقع که سونو دادم دو روز تاخیر داشت پریودم بعدش با چهار روز تاخیر شدم