2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چنتا سوال ساده ازشون خودتونم متوجه دروغ بودنش میشید ..اصا بپرسید شزکت ادرسش کجاس؟ یا اسمش چیه؟ اصا ی اسم مسخره میگه هر چی سرچ کنی نمیاد

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

بسته بندی آجیل بود گفت بایدپول بریزی برا ثبت نام بعد کم کم به مقدار کم مثلا50تومن یل30تومن برای وسایل کارمثل ترازو و اینا کل مبلغ 490تومن شد خواستم شکایت کنم شوهرم گفت خرج شکایتش هزینه بره ولش کن هرگز نمیبخشمش

بسته بندی آجیل بود گفت بایدپول بریزی برا ثبت نام بعد کم کم به مقدار کم مثلا50تومن یل30تومن برای وسای ...

من خودم وضع مالیم خیلی خوبه،ب اسرار همسرم کار بسته بندی لپ لپ پول دادیم طرف پولو خورد با اینکه من زیاد گفتم کلاه برداریه ولی سرش نرفت ک نرفت

من خودم وضع مالیم خیلی خوبه،ب اسرار همسرم کار بسته بندی لپ لپ پول دادیم طرف پولو خورد با اینکه من زی ...

من شوهرم مخالف بود قبلش یه دوماهی تقریبا لوازم آرایش شرکتی می‌فروختم تمام محله رو گشنه و تشنه پیاده میرفتم تاازم بخرن با بچه ی 3ساله سودم تقریبا همین پونصد تومن بود گفتم بدم به کار بسته بندی تو خونه راحت ولی پولموخورد دگه با گریه واینا به شوهرم گفتم گفت تو حقته باید برات درس عبرت بشه 

من شوهرم مخالف بود قبلش یه دوماهی تقریبا لوازم آرایش شرکتی می‌فروختم تمام محله رو گشنه و تشنه پیاده ...

من ماهی بالای۱۵۰میلیون درآمدمه،اصلا احتیاجی ب کار در منزل نداریم،ولی به اصرار همسرم ک تو خونه حوصلم سرمیره تو نمیزاری من مشغول باشم سرم گرم بشه،چن تا کار در منزل پیدا کرد من نزاشتم هر چقد گفتم کلاه برداریه گوش نکرد ک نکرد ولی دیدم کم کم داره دعوا میشه،ی کار در منزل پیدا کرد ک ۶۰۰تومن برا هزینه ی اولیه پول میخواس،پولو ریخت طرف گفت ۳ روزه وسایلا رو برات میفرستیم،الانم بیشتر از شش ماه شده منتظر وسایلاس،یا نمیدونم هنوز ۳روز نشده🤣