2777
2789

وقتی تو به خاطره تبدیل شدی،

من به زن بودنم برگشتم.

نه برای این‌که چیزی رو به کسی ثابت کنم،

نه برای انتقام یا اثبات قدرت،

فقط برای آشتی با خودی

که سال‌ها توی آینه بهش نگاه نکرده بودم…

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اینور اونور کش رفته

اولش خیلی خوب بود 

وقتی تو به خاطره تبدیل شدی من به زن  بودنم برگشتم

خیلی تجربه اش کردم 🫠🫠 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه سوال درمود امضات، زنای یونانی که اصلا حقوقی نداشتن در زمان باستان هرا چطور حامی حقوق شون بوده؟

فککک نکنم 

فلسفه یونان دموکراسی بود 

فککک نکنم فلسفه یونان دموکراسی بود

بله دموکراسی بود اما فقط مردان حق رای داشتن تازه اونم یونانی الاصل. زنان هیچ نقشی ایفا نمیکردن ساده ترین حقوق شونم نقض میشد بر خلافِ ایرانِ ما.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

اونجا که گفته: وقتی تو به خاطره تبدیل شدی،

من به زن بودنم برگشتم.

جالب بود برام

برداشتم ارتباطی بوده که هویت فرد رو گرفته خدشه‌دار کرده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم