2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم ۸ ماهه هست انجام نمیده...سنش تو ۱۹ ماهکی هست..ولی تا ۱۲ ماهگی هم جا داره.نگران نباش

گل پسرتون متولد چه روز یه::؟؟نه دس دسی نه بای بای نه سرسری؟:اونم هیچکدومو انجام نمیده؟؟؟؟؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد

دختر من نه ماهشه فقط دس دسی رو انجام میده با صدای آهنگ هم نانای نای😅😅

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

دختر من رفته تو هشت ماه از بس براي اينكه كمتر شيطوني كنه من وباباش وخواهرش نشستيم اواز خونديم و دست زديم اونم الان تا ميگيم دست شروع ميكنه دست زدن و اواز خوندن اما باي باي نه

منم خیلی نگرانم پسرم دندون در نیاورده تازه چهار دست و پا هم نمیره فقط سینه خیز میره

دختر من تو ۷ ماهه

دوماهه سینه خیز میره

یکی دوهفته هس دست میگیره به مبل و ... بلند مشه 

با کمک وسایل چند قدمی برمیدارع

ولی هنوز ۴ دست و پا نمیره

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
برو تو کلینیک نی نی سایت...کارهایی که تو هر سن بجه ها باید انجام بدن دررحد یک دقیقه توضیح داده...

تجربه شخصی دوستانو میخام...این چیزهای تئوریک و کتابی که با یه سرچ ساده یه دست میان که خیلی هم در مورد همه صادق نیستند...ولی بازم مرسی

امید آخرین چیزیست که میمیرد