2777
2789
عنوان

کردی بلدا

98 بازدید | 11 پست

سلام میشه یکی که کردی بلده و حوصلشو داره این متن آهنگ رو برام ترجمه کنه 🙏خواااااهش میکنم

شیرین و زره داری شیتد بیمه قناری

درمان هر ژانمی مسکن گیانمی
انتخابم هر خودی نه نیوشیدن 
عاشقد بیمه بی حد گلارمی فقط خود
باو ای چایه پخش بکه و ژیر چاو -
تو گولم دایده ساده نجیب پریزاده

پیش مرگدم هرچیکس ار بکیدن اراده

بی قلبه بی رحم خوشگلگه ی جمع فقط خودیدن نیمه ی گمشدم

مغرور بی حس آی پرنسس بیوش دوسم دری و باوگد نترس-

قد و بالات رنگینه وی شاره بی رقیبی
یه دنیا راد وسانه جور قصر شاه و بی بی
--

این کرمانشاهیه فکر کنم نه کوردی 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان جانمی مسکن و آرامش بخش جونمی

انتخابم تویی عاشقت شدم گلم فقط تویی تو با این چشمات منه ساده رو گول زدی نجیب زاده پیش مرگت میشم هر وقت اراده کنی به قلبم رحم کن خوشگلم

بهم بگو دوسم داری از بابات نترس

کرد نیستم اینم کرمانشاهیه کلی معنی کردم خلاصه 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

شیرین و کویت هستی ای قناری،درمان و مسکن  تمام پرهام هستی، انتخابی فقط خودت هستی، عاشقت شدم بی اندازه مثل چشمهایم هستی، بیا این چایی ها رو پخش کن زیر زیرکی نگاه کن،تو گوام زدی ای دختر ساده نجیب پریزاد ، پیش مرگت بشم ای همه کسم، قلبم توی جمع فقط تورا می خواهد ای نیمه گمشده ام، ای مغرور بی حس بگو دوستم داری از پدرت نترس،قدوبالات همتانداره و توی شهر بی رغیبی ، مثل قصر شاه و لیبی هستی

کاربر آقا