دوستان من آسیب ورزشی دیدم نزدیک دوماهه، متاسفانه دیسک ال پنج کمرم هم بیرون زدگی داره هم پارگی، انگار درجه اش خفیف تا متوسطه، من همزمان با این آسیب هم رباط مچ کشیده شده هم زانو آسیب دیده البته برا زانو دلیل مشخص نگفتن دقیق نمیدونم دلیل دردش در حقیقت چیه هر دکتری نظری داده، خودمم شاغلم الان از کار بیکار شدم، تو باشگاهم بیمه نکرده بودن نامردا، میخوام بدونم کسی بوده درمان شده باشه؟ من تمام پس اندازم خرج شد، از طرفی حتی از باشگاه چیزی نگرفتم میخوام بدونم حداقل درقبال این همه تبعات آیا مثل قبل میشم؟ میشه کمکم کنید امید بدین؟ فیزیوتراپی هم میرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ال چهار ال پنجم دیسک کمر دارم و تنگی کانال نخاعی دارم از وقتی میرم باشگاه بهترم و دیگه درد ندارم ...
والا نمیدونم من اصلاااا علایم نداشتم والا، باشگاهم تازه نمیرفتم ک حدود هف ماه بود روز آخر اونطور شد نمیدونم والا خودمم گیج شدم، شما چ رشته ای میری از کی متوجه دیسک شدین و چیکار کردین براش
من ال چهار ال پنجم دیسک کمر دارم و تنگی کانال نخاعی دارم از وقتی میرم باشگاه بهترم و دیگه درد ندارم ...
اتفاقا چون دردام قاطی شده و همشم همین پائه، از طرفی سیاتیک برا همین دیسک، از طرفی رباط مچ، زانو هم دکترا حرفای متفاوتی گفتن، ام آر آی هم سالمه اما باز درد داره دوباره یه دکتر خوب معرفی کردن برم زانو، نمیدونم ک آیا درد ارجاعیه یا خودش مشکل داره
برا دیسک زود نیس برام؟ روحیه ام رو تاثیر گذاشته من هنوز سی سالمه...
نمیدونم ولی اینجور ک من متوجه شدم انگار خیلیا تو سنین حتی زیر سی سال هم بخاطر شاید سبک غلط زندگی دچارش شدن...من تو همین نی نیسایت هم با سرچ دیسک و کمردرد دیدم خیلیا تو بیست و یکی دو سالگی هم مشکل پیدا کردن