2777
2789
برنامم تازه عوض شده بود، همشم سوپر ست احتمالا همگی باهم کرد ولی اصلشو اسکوات نشسته با هالتر بود ک مث ...

فک نکنم شکایت کنی به جایی برسه ولی میخوای امتحان کن چقد بد ناراحت شدم واست اما ببین الان همه ی همسن های ما دیگ دارن دیسک میگیرن خیلی زیاد شده

ناراحت نباش خوب میشی کم کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ال چهار ال پنجم دیسک کمر دارم و تنگی کانال نخاعی دارم از وقتی میرم باشگاه بهترم و دیگه درد ندارم ...

والا نمیدونم من اصلاااا علایم نداشتم والا، باشگاهم تازه نمیرفتم ک  حدود هف ماه بود روز آخر اونطور شد نمیدونم والا خودمم گیج شدم، شما چ رشته ای میری از کی متوجه دیسک شدین و چیکار کردین براش

من ال چهار ال پنجم دیسک کمر دارم و تنگی کانال نخاعی دارم از وقتی میرم باشگاه بهترم و دیگه درد ندارم ...

اره منم گفتن تنگی کانال هس، تنگی رو نوشتن خفیف تا متوسط

توروخداااا خدا خیرتون بده هیچ وق مریضی نبینید بهم امید دادین میشه بگید دوران سخت چقد بود و چقد بهبود ...

۴۲سالمه 

حدودا ۸ نه ماه استراحت کردم البته بیرون میرفتم ولی کم و برا نشستن و پاشدن رعایت میکردم 

با آرزوی عاقبت بخیری...

اتفاقا چون دردام قاطی شده و همشم همین پائه، از طرفی سیاتیک برا همین دیسک، از طرفی رباط مچ، زانو هم دکترا حرفای متفاوتی گفتن، ام آر آی هم سالمه اما باز درد داره دوباره یه دکتر خوب معرفی کردن برم زانو، نمیدونم ک آیا درد ارجاعیه یا خودش مشکل داره

۴۲سالمه حدودا ۸ نه ماه استراحت کردم البته بیرون میرفتم ولی کم و برا نشستن و پاشدن رعایت میکردم

برا دیسک زود نیس برام؟ روحیه ام رو تاثیر گذاشته من هنوز سی سالمه... 

برا دیسک زود نیس برام؟ روحیه ام رو تاثیر گذاشته من هنوز سی سالمه...

نمیدونم ولی اینجور ک من متوجه شدم انگار خیلیا تو سنین حتی زیر سی سال هم بخاطر شاید سبک غلط زندگی دچارش شدن...من تو همین نی نیسایت هم با سرچ دیسک و کمردرد دیدم خیلیا تو بیست و یکی دو سالگی هم مشکل پیدا کردن

با آرزوی عاقبت بخیری...

خوب میشی ان شاالله ، ولی مراقبت داره

فیزیوتراپی عالیه که میری ، استخر برو فقط راه برو

ورزش مخصوص کمر ، وزنت زیاده کم کن

نیم ساعت نشسته بودی ، ده دقیقه بیاست

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

خوب میشی ان شاالله ، ولی مراقبت دارهفیزیوتراپی عالیه که میری ، استخر برو فقط راه بروورزش مخصوص کمر ، ...

وزنم زیاد نیس، نسبت ب قدم پنج کیلو هم جا دارم هنوز