2777
2789
امید وارم سلامت باشید

الان، ۵۴روزه این اتفاق برام پیش اومده مامانم امروز برگشته میگه مگه تو کمرت درد میکنه تو کمرت درد نمیکنه ک... 

نمیدونم چرا اصلا درد منو باور نمیکنن، باورکن این برا من سخت تره، برگشتم گفتم نه تو ام آرآی مرض داشتن دیسک رد کردن، میگه تو خوابیدی دیگ برا چی درد کنه، گفتم خب فیزیو میگن یکم درد میاره، میگه آها پس برا اون درد گرفته، گفتم نه تو فیزیو دیسک گرفتم اصلا😐

گفتم من اگر درد نداشتم منو میبستی نمیموندم، یا میرفتم سرکار یا میرفتم بیرون رانندگی و طبیعت

الان، ۵۴روزه این اتفاق برام پیش اومده مامانم امروز برگشته میگه مگه تو کمرت درد میکنه تو کمرت درد نمی ...

بله درد بدی هست و حتما باید درمان بشه ، فقط با  حرفه ای ها درمانش کنید ، چون دیدم و شنیدم با درمان نادرست مشکل بیشتر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی هیچ وقت بیماری نبینی، چقد بهم امید دادین شماها، خودت میدونی آدم خودشو میبازه...

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای خوبت

چون خودم این نگرانی رو داشتم درکت میکنم یک مدت رعایت کنید کارای سنگین نکنید ان شالله روبه بهبودی میرید یک دوره ای داره میگذره 

حتما دسشویی فرنگی استفاد کن اگه ندارید ی جوری بشین کمتر خم شی پاشنه ات بلند باشه

در این ناتمامی زندگی ،تنها منجی عشق است🌱❤