دوستان من آسیب ورزشی دیدم نزدیک دوماهه، متاسفانه دیسک ال پنج کمرم هم بیرون زدگی داره هم پارگی، انگار درجه اش خفیف تا متوسطه، من همزمان با این آسیب هم رباط مچ کشیده شده هم زانو آسیب دیده البته برا زانو دلیل مشخص نگفتن دقیق نمیدونم دلیل دردش در حقیقت چیه هر دکتری نظری داده، خودمم شاغلم الان از کار بیکار شدم، تو باشگاهم بیمه نکرده بودن نامردا، میخوام بدونم کسی بوده درمان شده باشه؟ من تمام پس اندازم خرج شد، از طرفی حتی از باشگاه چیزی نگرفتم میخوام بدونم حداقل درقبال این همه تبعات آیا مثل قبل میشم؟ میشه کمکم کنید امید بدین؟ فیزیوتراپی هم میرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیسک عمل ندارن فقط مراقبت مراعات یک سری باید نباید رعایت کن و یا چند حرکت نرمشی
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
خیر نبینه مربی، حرکت اشتباه با وزنه میزدم هرچی گفتم انگار اشتباهه گف بزن درسته، از آینه میبینم نیومد ...
من ال چهار ال پنجم دیسک کمر دارم و تنگی کانال نخاعی دارم از وقتی میرم باشگاه بهترم و دیگه درد ندارم نمیدونم چ حرکتی رفتی اینطوری شدی مطمئنی از قبلش نداشتی من قبل باشگاه لنگ میزد پام ولی الان با ورزش خوب شدم
برا من در حد عمل هم نیس اما نگرانم آیا خوب میشم؟؟؟ زندگی عادیمو بکنم؟
درمان میشه منتها زمان بره
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دیسک عمل ندارن فقط مراقبت مراعات یک سری باید نباید رعایت کن و یا چند حرکت نرمشی
شغلمم جوریه باید نشسته باشم... بعد میگن زیاد نشستن هم خوب نیس از طرفی دختر مستقلی هستم منظورم از مستقل اینه خرج خودم با خودمه، مالی عین یه مردم... البته یه
شغلمم جوریه باید نشسته باشم... بعد میگن زیاد نشستن هم خوب نیس از طرفی دختر مستقلی هستم منظورم از مست ...
حین کار یک کم انتراک بده جابجا شو
من دیسک کمر و گردن دارم دوسال پیش بخاطر ورزش دیسک کمرم بیرون زد دکتر دارو نوشت ولی بیشتر بخاطر استراحت مطلق و رعایت کردن خوب شدم..اونموقع میترسیدم ک شاید هیچوقت خوب نشم
برنامم تازه عوض شده بود، همشم سوپر ست احتمالا همگی باهم کرد ولی اصلشو اسکوات نشسته با هالتر بود ک مثل تشهد باید مینشستی پا میشدی، اما من نه قوس کمرمو دقیق میدونستم چطوری باید باشه همم پام پیچ خورد هالتر ده کیلویی هم داشتم، دردم حس کردم فک کردم بدنم کوفته شده، بعد مربی هم ک همش گف درسته ادامه بده اصلا عقلم نرسید شاید موضوع جدیتر باشه، منم ادامه دادم چون مربی سرمم داد کشید نخواستم خودمو کوچیک کنم، بعد از همون حرکتم کلی حرکت کردم بعد ک اومدم خونه بدنم سرد تر شد از درد داشتم هلاک میشدم حتی بازم تصور میکردم مربی ک گف درسته لابد کوفتگیه، تو خونه هم همه گفتن چیزی نیس بابا، منم یه هفته بعد رفتم دکتر، دکتر احمقم باز نفهمید، دوسه روز بعدش جنگ شد نزدیک مارو زده بودن، منم میرفتم سرکار، دکتر هم گفته بود چیز خاصی نیس تا دوهفته خوب میشی ک نشد بعد رفتم ام آر آی، حتی من انقد...
از شانس من ب همون رباط پا تو اون روزای اول یه آتل هم نبستن، هیچی همونم طول درمانو زیاد کرد کلی هم دکتر رفتم، از طرفی بخاطر حرف دکتر اصلاااا خونواده باور نمیکردن حرفمو، تا میگفتم درد دارم میگفتن ماهم داریم، انگار من دارم الکی میگم ما مبل نداریم انقد رو زمین نشستم و پامو بالا کردم دیگ لگنمم فشار اومده بود یعنی فک کنم همون طرز نشستن ب دیسک فشار آورده بود ک اون روزا دردش شدید تر شد و بعد فهمیدم چیه، این قضیه هم ک شد بخاطر همون زود نرفتم شکایت کنم، کسی هم نرف برا شکایت الانم بدم نمیاد شکایت کنم اما نمیدونم زمانش گذشته یانه...