2777
2789
عنوان

میخوام برم مصاحبه کاری میشه بیاین

114 بازدید | 20 پست

۱۷ سالمه 

یه آگهی دیدم بوتیک کیف و کفش هستش ادمین میخواد 

ساعت کاریشم ۱۱ تا ۷ بعد از ظهره 

۱۰ میلیون حقوقشه خیلی خوبه 

دیروزم زنگ زدم گفت امروز ساعت ۶ برم صحبت کنم

من تا حالا کار نکردم استرس دارم نمیدونم باید برم چی صحبت کنم یا چی بگم که قبولم کنن و اینکه ادمین باید چیکار کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برای تابستون میخوای سرکار باشی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بنظرم اصلا تنها نرو 

هر سوالی ازت کردن محکم ‌و با اعتماد بنفس جواب بده 

همین برای سن تو کافیه عزیزم

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
فکرکنم تو اینستا ادمین پیج بشی

آخه یسری آگهی‌ ها رو دیدم که میگفتن هر چقدر فروختی بهت پول میدیم یا ایفون داشته باشی پیجو بیاری بالا 

اینجوری نمیتونم 

ولی اگه دایرکت جواب دادن باشه و سفارشارو ثبت کنم بسته بندی کنم خیلی خوبه

الان برای مصاحبه کاری چی باید بگم؟

اره فعلا

برو ببین چی میگهـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بنظرم اصلا تنها نرو هر سوالی ازت کردن محکم ‌و با اعتماد بنفس جواب بده همین برای سن تو کافیه عزیزم

با مامان بابام نمیرم چون اونا نمیزارن من زیاد صحبت کنم بعد قبولم نمیکنن تنهایی میخوام برم 

ولی دوست داشتم یکی از دوستامم همراهم می‌بود که نشد 

بده تنهایی برم؟