2777
2789
عالیه ببین محشرههه اون چند سالی رو که تک فرزند بودم رسما پادشاهی میکردم 😂🤦🏼‍♀️

واقعا؟؟ همش بهم میگن بچت بزرگ بشه حلالت نمیکنه مادر خودخواهی هستی که براش یه خواهر یا برادر نمیاری 🥹🥲

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم ت بدون فرزندی یا تک فرزندیه

خودت بچه داری؟؟من خیلیی سر این بچه سختی کشیدم و به هم ریختم دیگ واقعا از بچه متنفر شدم

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خب با این قسمتی که میگید امکانات و...‌تقسیم نمیشه موافقم (طبق قانون هم ارث و... فقط به اون میرسه )ول ...

ولی من کمتر کسی رو دیدم که با خواهر برادر خیلی اخت باشه بنظرم میتونه دوستای خوبی رو پیدا کنه 

یه آشنا داریم میگفت به جای بچه سگ بیاری بزرگ کنی هروقتم نخواستی میندازیش میره

موافق نیستم 

بنظرت واقعا اون حس و...ای که از بچه میگیری از یه سگ که حیونه میشه گرفت؟ 

بنظرم کسی که این حرفو میزنه مشکل داره 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

طلاقرازی نبودن از زندگی و ادامه دادن یا طلاقطلاق بعدش زندگی چجوریه

من فعلا ازدواج نکردم 

ولی منم از زندگیم راضی نیستم 

ببین بنظرم بعد طلاق بستگی به خود آدمش داره که چیکار کنه و زندگیشو چطور از نو بسازه 

هم می‌تونه بدترش کنه هم می‌تونه زندگی برای خودش درست کنه که از لحظه لحظه اش راضی باشه و لذت ببره 

ولی من کمتر کسی رو دیدم که با خواهر برادر خیلی اخت باشه بنظرم میتونه دوستای خوبی رو پیدا کنه

چرا مثلا خود من فقط یه داداش 18 ساله دارم 

خیلی خیلی زیاد با هم رفیقیم 

خب حرف شما هم درسته میشه دوستای خوب پیدا کرد 

مگه همش باید به حس خودمون فکر کنیم

نه این درست نیست که فقط بفکر خودمون باشیم 

باید اون بچه رو هم در نظر گرفت 

من حرفم اینه که تا وقتی که شرایطش نیست بچه نیارید 

ولی اینکه به جای بچه سگ و... نگه داشتن اصلا درست نیست و ارزش انسان رو از بین می‌بره 

من فعلا ازدواج نکردم ولی منم از زندگیم راضی نیستم ببین بنظرم بعد طلاق بستگی به خود آدمش داره که چیکا ...

بخوای اینطور فکرکنی مجردی هم میتونه آدم خودش یه کاری کنه رازی باشه.ولی بنظر من بعضیا چ مجرد یا متاهل واقعا خوش اقبال و خوشبختن مخصوصا متاهلی ک یه عمر زندگی با شوهره 

بخوای اینطور فکرکنی مجردی هم میتونه آدم خودش یه کاری کنه رازی باشه.ولی بنظر من بعضیا چ مجرد یا متاهل ...

بله همینطوره که میگید 

این نحوی دید و فکر ما هستش 

اگه آدم درستش پیدا بشه و باهاش ازدواج کنیم بنظرم در هر ثانیه اش ما آدم شادی هستیم و زندگی بر وفق مراده