2777
2789
عنوان

تهرانی بودن🌹🌹🌹شهرستانی بودن

217 بازدید | 8 پست

QUOTE=389482584]بچه تهران همچین افتخار بزرگی هم نیست احساس کردم یا تازه اومدی تهران یا یکی از آرزوهاته[/QUO

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا هیچ وقت دلم نخواست تهران زندگی کنم

هیچ گونه برتری ای نداره واقعا 

فقط پایتخته

همین

امااااااا شیرازززز عشقه و آرزومه اونجا زندگی کنم

(خودم گیلانم)

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

تو تاپیکی که چند دیقه پیش ترکید و در مورد هراس  کاربری در مورد  مسافرت به تهران بود.. من فقط عنوان کردم ما تهرانی ها نه زامبی هستیم نه لولو  خورخوره نه خون اشام که انقدر از ما میترسید  کاربری به نام sormeye
اومد متنی که اول گذاشتم رو نوشت..و فرمودن که ارزو تهران باشی انگار 🤣🤣😏😏😏 😏😏عکس شناسناممو میزارم که ثابت بشه بچه تهرانم و خوذم رو قوم برتر نمیدونم
در ضمن خدمت ایشون و اون دست از شهرستانی ها که فکر میکنن ما خودمونو برتر میدونیم و عقده داریم و دلمون میخواد شهرستانی ها رو مسخره کنیم. بگم که سخت در اشتباهید.
ما تهرانیها نه عقده ای هستیم نه خود برتر بین اونم به خاطر موقعیت شهرمون نسبت به کل ایران
نه تهران برای ماست نه شهرستان برای شماست 
تمام ایران سرای من  و شماست.
قدم تمام شهرستانی های عزیزی که با ما تهرانی ها سر جنگ و دشمنی ندارن سر چشممون.. 
ما همه ایران به دنیا اومدیم فرقی نداره کجای ایران مهم اینکه که ایرانی هستیم و و وطن و هموطنمون رو دوست داریم 

چو ایران مباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک  تن مباد. به افتخار ایرانی های وطن پرست و دوستدار هموطن ♥♥🌹🌹🌹
👏👏👏👏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عکس  شناسنامم رو هم تاپیک قبل گذاشتم. ما سراپا عقده ای نیستیم و باز هم میگم خود برتر بین نیستبم 

@sormeye