2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوبار سزارین داشتم راضی هستم 

دومی که کلا کمک نداشتم اومد خونه تا همین الان کارها رو خودم انجام دادم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دوتاشو داشتم طبیعی و سز

سزم خیلی خوب بود یعنی هیچی ب هیچی راحت راحت 

ولی کمردرد دارم الان ۶ ساله 

طبیعی مرگ آور بود ولی تا ۴ سال ک بعدی بیاد هیچ دردی نداشتم مث قبل بدنم عالی بود کمردرد درد اینا نگرفتم 

منم خیلی میترسیدم ولی میشه تحمل کرد بنظرم

سز بهتره

من دوبار سزارین داشتم راضی هستم دومی که کلا کمک نداشتم اومد خونه تا همین الان کارها رو خودم انجام دا ...

همه دکترا پول میگیرن تا نامه سزارین بدن و من ندارم

طبیعی بدنمم تغییر نکرده

ورزش یا تغذیه‌تون چطور بود؟

و اینم میشه بگین که وزن و BMIتون چطوری بود؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
سزارین کردم راضی ام چون بیمارستان لعنتی اپیدورال نداشت وگرنه اپیدورال انتخاب خوبیه طبیعی بدون درد

خودم دلم میخاد سز بشم چون هزینه اینکه به دکتر زیرمیزی بدم بهم نامه بده ندارم

تنها مشکل اپیدورال اینه که طول فاز فعال زایمان رو بیشتر میکنه و ممکنه برسه به سزارین اجباری...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خودم دلم میخاد سز بشم چون هزینه اینکه به دکتر زیرمیزی بدم بهم نامه بده ندارم

وقتی اپیدورال هست چرا سزارین ؟ 

تاجایی که شنیدم دردی نداره 

بازم تحقیق کن از کسایی که تو اون بیمارستان اپیدورال بودن 

اگر بنا به طبیعی باشه ، ماما همراه هم بگیر

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ