2777
2789
عنوان

النگوم ضرب دید خاک تو سرم

113 بازدید | 14 پست

بعد به عمری یکم پول اومد دستمون

دو روز پیش هفتاد تومن بردیم دادیم یه النگوی تک پوش نه گرمی گرفتم

پهنه ولی نازکه

فکر نمیکردم انقدر نازک باشه. امروز دیدم از دوجا ضرب دیده تو رفته

به خدا میکشمش بالا تو دستم شل و ول هم واینستاده بود

حیلی هم مواظب بودم

نمیدونم چرا اینطور شد

این اصلا عمر میکنه؟ تو دو روز اینطور شد

یه ماه بگذره کلا له و لورده میشه

نمیتونمم برم عوضش کنم. کلی از رو پولش بابت دستمزد و مالیات میره

چیکارش کنم اینو درست شه؟ نشکسته ولی روش خط افتاده و از تو تورفتگی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت عوضش یاد گرفتی برا بعدی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه شکستنی که نیست گلم فقط ضربه میخوره. فدای سرت گلم غصه اش نخور

النگوی شما هم روش خط میفته تو رفتگی روش دیده میشه؟

بد دیده نمیشه تو دستتون؟ مثلا کج و کوله و اینا؟

فدای سرت عوضش یاد گرفتی برا بعدی

دورت بگردم دلداریم میدی

ولی خب خواهر اینطورا هم نیست من بتونم تند نند طلا بخرم

وضعیتو که میبینی

اینم وام همسرم اومد بعد یه عمر گفتم یه چیزی بخرم هم ارزش پول پایین نیاد هم یه زینتی باشه

اعصابم از صبح داغونه

النگوی شما هم روش خط میفته تو رفتگی روش دیده میشه؟بد دیده نمیشه تو دستتون؟ مثلا کج و کوله و اینا؟

نه عزیزدلم من تک پوش دارم حدودا ۱۰ گرم هست فقط خودم ک دقت میکنم تو رفتگی داره . مهم نیست عزیزم زیاد بهش نگاه نکن 

دورت بگردم دلداریم میدیولی خب خواهر اینطورا هم نیست من بتونم تند نند طلا بخرموضعیتو که میبینیاینم وا ...

خودتو ناراحت نکن عزیزدلم . الان با اینکه یکسالخ دستمه الان دقت کروم یه قسمتش انداره نخود بزرگ تو رفتگی زیادی داره اهمیت نداره برام

دورت بگردم دلداریم میدیولی خب خواهر اینطورا هم نیست من بتونم تند نند طلا بخرموضعیتو که میبینیاینم وا ...

فدات شم دلداریت ندادم بچه که نیسی گفتم یعنی یاد گرفتن از همه چی با ارزش تره و دیگه طلای نو نخر برو طلای کارکرده همه چی هست خیلی ارزونتر در میاد و خودت از همه چی گرونتری حیفه برا غری النگو اخم نکن و هیچ وقت و به هیچ کسی تعریف نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .