2777
2789
عنوان

فک کنم هیچوقت دیگه پریود نشم

931 بازدید | 80 پست

پارسال انورکسیا داشتم به خاطر کم غذایی جون نداشتم

الان که دیگه غذا میخورم دکتر گفت دیگه بدنم معجزه شده درست شده سایز رحمم ولی کیست داشتم

کلی قرص داده

منم هرروز میخورم

گفت تا الان دیگه باید اثر میکرد

دکتر ازم نا امید شده دیگه

خودمم دیوونه شدم .

فک کنم دیگه هیچوقت نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بخدا من دیروز داشتم از درد می مردمممتا ۲.۳تا قرص نخوردم امروزم آروم نشدم

اره الان میگین ولی خیلی بده

در اینده نه بچه ای نه چیزی

تازه صورتمپ پر جوشه

بدنمم مریضه 

بخدا اصن خوب نیست

برو کانال های تنهامسیرآرامش شرکت کن همه چیزت رو فرم میاد به خدا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

😐

باور کن همه چیزت همه چیزت خوب میشه دکترا میخوان ما فقط مریض تر بشیم دکترا نه مافیای دارو چون به نفعشونه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

باور کن همه چیزت همه چیزت خوب میشه دکترا میخوان ما فقط مریض تر بشیم دکترا نه مافیای دارو چون به نفعش ...

نه نمیشه

مشکل من یچیز دیگست

خیلی وقتم هست دکتر نرفتم نمیدونم واقا دیگه خسته شدم 

۱۵ ولی قبلا چند سال پیش شدم دیگه هیچوقت بعد بیماریم نشدم

بعید میدونم تو این سن قطع بشه 

اینوفولیک بگیر هر روز ی شاسه بریز تو آب بخور 

لایف استایل زندگیت رو تغییر بده 

قرص آهن بخور 

قبل پریود کنجد بو بده بخور 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

فقط نظرات تو تاپیکت....

بخدا نمیدونم چرا مردم چیزی نمیدونن راجع به یه موضوعی میان یه اظهار نظر میکنن

خواهشا اگه میدونین یا اگه مشابه من مشکلی داشتین بیاین کمک 🥲

نه نمیشهمشکل من یچیز دیگستخیلی وقتم هست دکتر نرفتم نمیدونم واقا دیگه خسته شدم

باشه اصلا به نظرم آدم بدون مشکلم باید این کانال و بره میترسم فک کنی تبلیغات میکنم ولی اینطور نیست 

حتی برای انواع سرطان و ام اس و اوتیسم راحت‌تری درمان ها داره با حذف و اضافه غذاها دارو نمیخواد بخوری 

اصلا برو همینجوری عًو کلاساش و محض سرگرمی ببین زندگی ات چقدر تغییر می کنه