2777
2789

من بعد سه سال و چند ماه میتونم به جرعت بگم روز اولیه از صبح یه دونه قهوه ام نخوردم چون میخواستم بببینم تغییری ایجاد میکنه در من یا نه و از ساعت یک به بعد هیچ انرژی ای ندارم 😂😂😂الان حتی نمیتونستم پاشم درست کنم به کافه نزدیک خونمون سفارش دادم شوهرم رفت بگیره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا قهوه نخوردم

لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون  مو کودک  برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak

خوتوهم بخواب دیگه

کلا از مجردی عادت ندارم ظهر بخوابم

کلا هم دخترم ۴۵ دقیقه میخوابه ،تا من بخوابم اون باید بیدار شه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
تاحالا نخوردم ۲شب تا ۶هم بیشتر نمیخوابم کل روز هم بیدارم

من دخترم شبا هشت و نیم میخوابه ولی خب خودمون تا یازده اینا بیداریم چند ساعت دو نفره وقت بگذرونیم و فیلم ببینیم و حرف بزنیم صبحم دخترم باز هشت بیدار میشه باید پاشم تو طول روز ولی تا قبل ظهر کلی انرژیم و میگیره خیلی خیلی تو روز سرم شلوغه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان دخترم خوابوندم دارم نسکافه میخورم که بیدار شد تا شب باهاش بکشممم😅😅😅

برا منم رسید دختر من شبا میخوابه زودم میخوابه ولی تو طول روز پدرم در میاد انقدر مشغله ام زیاده 

قهوه یک اعتیاده مغزت عادت کرده یک هفته خماری بکشی دوباره نخوری هم بیدار میمونی

فک نکنم حتی یه روزم دیگه ازش دور بمونم😂🥹بهترین اعتیاد دنیاست الان رسید دستم 

من دخترم شبا هشت و نیم میخوابه ولی خب خودمون تا یازده اینا بیداریم چند ساعت دو نفره وقت بگذرونیم و ف ...

واقعااااااا

چند سالشه 

یعنی شب خونه مادری مادرشوهری سر نمیزنید ،۸:۳۰ که سر شبه 

مهمون نمیاد براتون

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد