من بعد سه سال و چند ماه میتونم به جرعت بگم روز اولیه از صبح یه دونه قهوه ام نخوردم چون میخواستم بببینم تغییری ایجاد میکنه در من یا نه و از ساعت یک به بعد هیچ انرژی ای ندارم 😂😂😂الان حتی نمیتونستم پاشم درست کنم به کافه نزدیک خونمون سفارش دادم شوهرم رفت بگیره
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون مو کودک برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی دغدغه موی کودکشون رو نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak
تاحالا نخوردم ۲شب تا ۶هم بیشتر نمیخوابم کل روز هم بیدارم
من دخترم شبا هشت و نیم میخوابه ولی خب خودمون تا یازده اینا بیداریم چند ساعت دو نفره وقت بگذرونیم و فیلم ببینیم و حرف بزنیم صبحم دخترم باز هشت بیدار میشه باید پاشم تو طول روز ولی تا قبل ظهر کلی انرژیم و میگیره خیلی خیلی تو روز سرم شلوغه
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا