2777
2789
عنوان

تاسیان

247 بازدید | 16 پست

بابا افسردگی گرفتم😂😭

اینقدر دلم برا جمشید کباب شد که نگو

ولی میدونین چیه، حالا میدونم نمیشه و اینا ولی اگه فصل دویی چیزی داشت خوب بود move on کردن جمشید رو میدیدیم حالمون بهتر میشد قشنگ بغض سر گلوم بود موقع دیدنش

من یه سایت دیدم گفته بود دو فصله فصل دوم زندگی امیر بعد شیرینه اما امیرکه مرد پس درمورد چی میخواد باشه

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

من یه سایت دیدم گفته بود دو فصله فصل دوم زندگی امیر بعد شیرینه اما امیرکه مرد پس درمورد چی میخواد با ...

شیرینم ک مرد 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی یک قسمتشو ندیدم

فقط یه پست الان دیدم که خانوادش مرده بودن و اومد خیلی راحت دختره رو بغل کرد و از اون رو کرد

حقیقتا خیلی تاثیرگذار بود دلم خواست ببینمش

دو تا سوال چرا مردن؟

و اینکه چطور تو سریال ایرانی انقد راحت بغلش کرد؟

وای این امیر با این عشق و عاشقشیش همه رانابود کرد دسته آخرم دختره ی بدبخت مرد

خوبه فصل دو نداره دیگه

امیر خیلی خودخواه بود

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

وای این امیر با این عشق و عاشقشیش همه رانابود کرد دسته آخرم دختره ی بدبخت مردخوبه فصل دو نداره دیگها ...

باور کن

چقدر ازش بدم میومد با اون عشق تاکسیکش

آقای عاشق پیشه

جفتشون که مردن بعیده فصل دو وجود داشته باشهفقط حق با صابر ابر بوداگه همه حرف میزدن با هم بهتر میشد ه ...

والا کاش شیرین به همون رنگ آبی قانع میشد

اخه زن رنگ ابی مهربون چه صیغه ایه

من نمیدونم فصل دو دقیقا در مورد چیه اصن کیهههه😐

میدونم زیادی بعیده ولی خب بابا حداقل درمورد زندگی جمشید بعد از این قضایاومیساختن ببینیم حالش بهتر شده حال نا هم بهتر میشد

ن دیگ فصل رو نمیخواد بسازن

امیر مرد وگرنه کل کشورو ب فنا میداد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

باور کنچقدر ازش بدم میومد با اون عشق تاکسیکشآقای عاشق پیشه

آره خیلی مسخره بود

فقط خودش رو میدید و خواسته ی خودشا

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏