2777
2789

شغلش ازاده یه سری رفت اسنپ کارکرد از طریق اسنپ شماره یکیو ذخیره کرده بود بعد اون رفت کارگاه مبل سازی اونجاهم خب میدونید ک رفت و امد زن و دختر بیشتره

دوسه تا شماره ذخیره شده بود گفت مشترین سفارش دادن اماده کنم

الان میره کارخونه درب سازی بازم شماره یکی دونفرو دیدم توگوشیش. اکبری پروفایلش یه زنه اسمش هم سمیه

چندبار اینجور ک دیدم میگه شماره های من کلا پسرن شاید شمارشونو عوض کردن دادن ب یکی دیگ یاهم کسی دیگ این سیم کارتو برداشته خواهری مادری زنی چیزی

تاحالام چیزی ازش ندیدما من خیلی حساسم روش خیلی😔حالام میگم امشب بیاد بگم دست بزاره رو قران ک اینونمیشناسه؟؟

وای چی کنم تروخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من تا حالا نشده برم گوشی شوهرمو بگردم ...نمیدونم کارم درسته یا نه... میشه راهنمایی کنید ...

کارشم ازاده

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

به نظرم حساسیت زیاد نتیجه عکس میده شاید واقعا کاری نکرده ولی با برخورد شما باعث میشه بهش فکر کنه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خانوما من تا حالا نشده برم گوشی شوهرمو بگردم ...نمیدونم کارم درسته یا نه... میشه راهنمایی کنید ...کا ...

اصلا درست نیست همیشه این فضا رو بوجود بیار که حس کنه بهش اعتماد کامل داری

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

عزیزم با حساسیت بیش از حد به خرج دادن و اعتماد نداشتن نمیتونی زندگی کنی

دستم بگذاره رو قرآن بخواد دروغ بگه میگه

الان هم داخل گوشیه من پر از اسم پسره هم گوشی همسرم پر از اسم دختر. به واسطه‌ی کارمون به هر حال پیش اومده

اما بهم اعتماد داریم

تو نهایتا میتونی بهش بگی دوست ندارم هیچوقت با زنی در ارتباط باشی حتی تلفنی و این موضوع منو ناراحت میکنه.

و تا چیزی هم ازش ندیدی اعتمادتو خراب نکن

اصلا درست نیست همیشه این فضا رو بوجود بیار که حس کنه بهش اعتماد کامل داری

درسته... اما اینجا میبینم که خانوما از طریق گشتن تو گوشی شوهرشون متوجه خیانتش میشن... میگم نکنه من سرمو مثل کبک تو برف کردم

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

بنظرت به روش بیارم یانه؟

نه

چون راست میگه ممکنه یکی خطشو واگذار کنه یا با خط کس دبگ زنگ زده باشع دلیل نمیسه فک کنی خیریه مگ چیز بیسترب ببینب

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕