2777
2789

من متاسفانه طبقه پایین خونه مادرشوهرمم منو شوهرم خیلی ساله یه بازی کثیفیو شروع کردیم تو دعواها به خانواده هم گیر میدیم(فقط موضوعی که هست من خود مادرشوهرم خیلی وقتا منو اذیت کرده یا پشت سرم پیش شوهرم حرف زده یا گفته صدای جیغ زنت میاد بالا آبرومونو برده و من هم با گوشام شنیدم یا دخالت به دفعات یا چیزای دیکه ای که احتمالا راجب مادرشوهر عروسا شنیدین اما پدر من کاری باشوهرم نداشته شوهرمم اینو تایید میکنه ولی من که ناراحتم از مادرشوهرم و عصبی میشم و از سمت شوهرم که طرفداری میبینم گفتم فضولی کرده یا دخالت میکنه اون عصبی میشه ب پدرم بی جهت فش میده میگه با همه اخلاقش تنده مخصوصا مادرت و .

هر چقدر میگم اینا ب ما ربط نداره خانواده هامون چطورن اگه رفتارشون ب ما آسیب زد (مثل پشت سر حرف زدن مادرشوهرم) باید اعتراض کنیم باید جلوشونو بگیریم باز حرف خودشو میزنه و اصلا نمیخواد بفهمه و مدام ازین طریق گروکشی میکنه در حالیکه من ببینم بابام یا کلا خانوادم کوچکترین دخالت یا توهینی نسبت به همسرم بکنن جلوشون وایمیستم ولی هیچوقت ندیدم همونطور که شوهرمم میکه نکردن ولی بابات با همه فلانه با مادرت بیساره😕

خلاصه جدا ازین ها چند روز پیش سر ی موضوع خیلی بی ارزش و کوچیکی دعوام شد برای اولین بار پاشد تا تونست منو ب درو دیوار کوبوند و منو زد منم زنگ زدم مادرشوهرم(تو این شرایط برای اولین بار این کارو کردم چون مطمئن بودم صدامونو شنیدن ترسیدم باز مثل دفعات قبل ب شوهرم بگه زنت دیوونس  گفتم توروخدا منو میزنه بیاین نجاتم بدین)

کاش دستم میشکست زنگ نمیزدم

بقیه شو تو کامنت میکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد پایین شوهرم جلو روش هر چی که به مادرشوهرم گفته بودم ب روم آورد فت این دختر هزاران بار بتون گفته فضول و. بزارین قشنگ از چشتون بندازم  این دختر زندگی منو تباه کرده  و کلی داد و بیداد و مادرشوهرمم هاج و واج نگاه کرد و هنگ کرده بود .

الان نمیدونم چیکار کنم شوهرم از چشم افتاده هیچ جوره دیگه دلم صاف نمیشه باورم نمیشه در این حد خورد شدم جلو خانوادش

مادرشوهرم مزنگ زد حالمو پرسید ولی میدونم دیگه ته دل و فکرش چیه

انتظار داری شما بدو بیراه به خانواده شوهر بگی اون هیچی نگه مطمئن باش اونم متاقبلا پای خانوادتو میکشه وسط بعدم موقع دعوا زنگ زدی مادر شوهرت انتظار داشتی شوهرت حلوا خیرات کنه والا با این تفاسیر خوب مادرشوهری داری که حالتو پرسیده رو خودت کار کن خودتو از چشم شوهر و خانوادش بیشتر از این ننداز 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خاک توسر شوهرت باهاش یه مدت سرد باش ولی من جا مادرشوهره بودم پسرمو میزدم ازخونه ام مینداختم بیرون تا ...

نمیدونم حداقل سر ی چیز جدی میبود باز یچیزی

سر این بود من فوبیا حشره دارم گفتم تور یا در بزاریم نیان باد نیارتشون پشت در و مدام استرس داشتم و تکرار میکردم و همش میگفتم که پاشد زد باورم نمیشه نمیدونم چرا شک که میکنم ب دوس داشتنش عصبی میشه

کدوم آدمی که زنشو دوس داره بی منطقه و این بلاهارو سر زنش میاره