من متاسفانه طبقه پایین خونه مادرشوهرمم منو شوهرم خیلی ساله یه بازی کثیفیو شروع کردیم تو دعواها به خانواده هم گیر میدیم(فقط موضوعی که هست من خود مادرشوهرم خیلی وقتا منو اذیت کرده یا پشت سرم پیش شوهرم حرف زده یا گفته صدای جیغ زنت میاد بالا آبرومونو برده و من هم با گوشام شنیدم یا دخالت به دفعات یا چیزای دیکه ای که احتمالا راجب مادرشوهر عروسا شنیدین اما پدر من کاری باشوهرم نداشته شوهرمم اینو تایید میکنه ولی من که ناراحتم از مادرشوهرم و عصبی میشم و از سمت شوهرم که طرفداری میبینم گفتم فضولی کرده یا دخالت میکنه اون عصبی میشه ب پدرم بی جهت فش میده میگه با همه اخلاقش تنده مخصوصا مادرت و .
هر چقدر میگم اینا ب ما ربط نداره خانواده هامون چطورن اگه رفتارشون ب ما آسیب زد (مثل پشت سر حرف زدن مادرشوهرم) باید اعتراض کنیم باید جلوشونو بگیریم باز حرف خودشو میزنه و اصلا نمیخواد بفهمه و مدام ازین طریق گروکشی میکنه در حالیکه من ببینم بابام یا کلا خانوادم کوچکترین دخالت یا توهینی نسبت به همسرم بکنن جلوشون وایمیستم ولی هیچوقت ندیدم همونطور که شوهرمم میکه نکردن ولی بابات با همه فلانه با مادرت بیساره😕
خلاصه جدا ازین ها چند روز پیش سر ی موضوع خیلی بی ارزش و کوچیکی دعوام شد برای اولین بار پاشد تا تونست منو ب درو دیوار کوبوند و منو زد منم زنگ زدم مادرشوهرم(تو این شرایط برای اولین بار این کارو کردم چون مطمئن بودم صدامونو شنیدن ترسیدم باز مثل دفعات قبل ب شوهرم بگه زنت دیوونس گفتم توروخدا منو میزنه بیاین نجاتم بدین)
کاش دستم میشکست زنگ نمیزدم
بقیه شو تو کامنت میکم