2777
2789
عنوان

شامپو موی خشک پیشنهاد بدید

163 بازدید | 19 پست

سلام

موهام خشکه. پایینش خشک میشه زود. چند تا شامپو امتحان کردم. الان شامپو آنورف مخصوص موی خشک بهم پیشنهاد دادن کسی استفاده کرده نظرتون؟

شامپو لپیور مخصوص موهای خشک بزن بعدشم نرم کننده ویتروس،برای شونه زدنم اسپری دوفاز ویتروس،استفاده کن دعام میکنی عالین من نزدیک یک ساله هر چی میخوام فقط از این دوتا مارک میگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شامپو لپیور مخصوص موهای خشک بزن بعدشم نرم کننده ویتروس،برای شونه زدنم اسپری دوفاز ویتروس،استفاده کن ...

مرسی عزیزم. من دو ساله نرم کننده نمیزنم بخاطر ریزش موهام. موهامم رنگ نداره

موهام بشدت خشکه پوست سرم میخاره ،مکافات دارم با این کله اینارو استفاده کنم خوبه

ببین من خودم موهام چربه از همین مارک استفاده میکنم،خواهرزاده م خیلی خشک و وزه ،هربار شونه زدنش مکافات داره،این مارکو میزنه خیلی راضیه

من دو تا دکتر پوست و مو رفتم هردوشون نوپریت نوشتن حالا اون مدل مخصوص موهای خودت بخر 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

ببین من خودم موهام چربه از همین مارک استفاده میکنم،خواهرزاده م خیلی خشک و وزه ،هربار شونه زدنش مکافا ...

موی چرب یعنی اصلا موخوره ندارین درسته؟

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

مرسی عزیزم. من دو ساله نرم کننده نمیزنم بخاطر ریزش موهام. موهامم رنگ نداره

این نرم کننده ریزش نداره من خودم موهام بلنده حیفم میاد بریزه،این نرم کننده خیلی پیشنهاد میدم،البته فقط ساقه مو

موی چرب یعنی اصلا موخوره ندارین درسته؟

موهام بلنده و شامپوی مخصوص موی چرب استفاده میکنم چربی سرم کنترل شده،ولی چون موهام بلنده انتهای موهام مو خوره داره،الان نرم کننده میزنم بعد حمومم اسپری دوفاز و سرم مو میزنم خیلی کم شده