خودم دیشب خواب پارتنرم رو دیدم که تو جنگل بودیم بعد تو یه قایق بالای کوه همو ماچ می کردیم😂 بعد یهو مامانم از کوه بالا میاد میگه می کشمت عفریتهه😂😂 منم دست پارتنرم رو می گیرم و سوار یه کبوتر مبشبم و فرار می کنیم😂😂
وایی دختر من عقدم چند روز پیش خواب دیدم همسرم با ی خانوم دیگه بخاطر ی سری مشکلات عقد میکنه و منم تو مراسم عقدشون بودم و بزن و برقص بود. دست شوهرمو گرفته بودم میرقصیدم. شوهرم داشت میرف سمت عروس تا این صحنه رو دیدم حالم بد شد بخدا با صدای تپش قلبم از خواب پاشدم😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب دیدم روی یه سنگ کوه که به رنگ مشکی نشستم بعد پایین پاهام یه پسر جوون تقریباً ۲۷ یا ۲۸ ساله نشسته، قدش هم بلند و نه لاغر نه هیکلی بود با موهای مشکی پر کلاغی و چشم و ابرو مشکی ، پوستش هم سفید بود با تموم جزئیات چهرشو دیدم تا به حال هم ندیدم در واقعیت همچین چهره ای رو ،دستامو گرفته و بهم میگه نجلا خیلی دوستت دارم بعد از خواب پاشدم 😤😤🤣🤣🤣🤣🥲🥲🥲 چرا از خواب پاشدم