_monaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11581 عنوان میخوام خط تولید یا بسته بندی راه بندازم 91 بازدید | 10 پست منتهی نمیدونم چیینمیتونم محصول رو انتخاب کنمکسی اینجا تجربه داره تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰 1404/05/03 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سازعشق عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 839 کاری بود که من همیشه تو فکرش بودم من بسته بندی حبوبات در نظرم بود
مدرس_دانشگاه عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 688 به تجربه اینجا اکتفا نکنحتما برو جایی برات طرح توجیهی بنویسن و بررسی اقتصادی کنن
_monaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11581 کاری بود که من همیشه تو فکرش بودم من بسته بندی حبوبات در نظرم بود من همسرم دستگاه ساز هستندستگاه رو خودش میسازه فقط موندم چی؟منم به حبوبات فکر کردمفروشش چطوره؟از هرکسی میپرسیم میگه فکر کسب وکار نکنین برین برای کسی کارکنین بازار خرابه تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
_monaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11581 به تجربه اینجا اکتفا نکنحتما برو جایی برات طرح توجیهی بنویسن و بررسی اقتصادی کنن نه قطعا به اینجا اکتفا نمیکنمکجا برم همچین کاری کنن؟ تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
مدرس_دانشگاه عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 688 نه قطعا به اینجا اکتفا نمیکنمکجا برم همچین کاری کنن؟ تو نت سرچ کنین نگارش طرح توجیهی خط تولید ...بیاین خصوصی میتونم براتون شماره بزارم
_monaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11581 تو نت سرچ کنین نگارش طرح توجیهی خط تولید ...بیاین خصوصی میتونم براتون شماره بزارم میتونید بگین دقیقا چیکار میکنن؟من بازارش برام مهمه تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
مدرس_دانشگاه عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 688 میتونید بگین دقیقا چیکار میکنن؟من بازارش برام مهمه یه گزارش براتون میدن شامل منابع لازم از قبیل اینکه به چقدر نیروی انسانی، تجهیزات و دستگاه؛ فضای کارگاهی؛ منابع مالی و... نیاز دارین.شرایط بازار و شرایط رقابتی رو براتون تحلیل میکنن و اینکه چجور وام بگیرید و...
سازعشق عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 839 من همسرم دستگاه ساز هستندستگاه رو خودش میسازه فقط موندم چی؟منم به حبوبات فکر کردمفروشش چطوره؟از هرکس ... چون من دیدم حبوبات بسته بندی نسبت به فله گرونتره کافیه بسته بندی شیکی داشته باشه خریدارش بیشتر میشهالبته باید تمیز شن حبوبات که نیرو میخاد واینکه آفرین که دنبال کارافرینی هستی حتی اگه فقط خودت مشغول باشی
_monaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11581 چون من دیدم حبوبات بسته بندی نسبت به فله گرونتره کافیه بسته بندی شیکی داشته باشه خریدارش بیشتر میشها ... آره تمام فکر و ذکرم اینکه کار خودمو شروع کنمحاضرم طلاهامم بفروشم برای اینکارولی واقعا تو انتخاب محصول گیر کردیمبا تولید کننده ها هم که صحبت میکنیم ناامیدمون میکنن تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
سازعشق عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 839 آره تمام فکر و ذکرم اینکه کار خودمو شروع کنمحاضرم طلاهامم بفروشم برای اینکارولی واقعا تو انتخاب محصو ... موفق باشی عزیزم