2777
2789
عنوان

پسری که هول رابطه غیبش میزنه

146 بازدید | 15 پست

من با پسری آشنا شدم دوهفته اول همه چی خوب بود احساس میکردم همونی که میخوام رو پیدا کردم بعد یهو غیبش میزنه گوشیش خاموش میشه ۱۰ روز گوشیش خاموش بود و هیچ جا هم آنلاین نشد هیچکدوم از پیامام جواب نمیداد بعد حالا امروز پیام داده میگه ببخشید نبودم داداشم فوت شده بود حالم خوب نبود و نیس شرمنده بعد از چند روز بهش گفتم تسلیت تشکر کرد و حالم رو پرسید منم خیلی سرد گفتم خوبم.بعدش هیچی نگفتم اونم هیچی نگفت دلم پیششه نمیدونم باید چه واکنشی نشون بدم یا هیچ کاری نکنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهش اعتماد داری و واقعا برادرش فوت شده خب نمیشه انتظاری داشت ازش، طفلک اون خودش نابوده 

رابطه خاصی هم هنوز شکل نگرفته که شما بخوای کاری بکنی یا ایشون لازم می‌بود سریع تر توضیحی بدن 

فعلا یه مدت بهش زمان بده 

اعلامیه برادرشو ببین مراقب باش پسرای خطرناک زیاد شدن اولش مخ زنی میکنن بعد کم محلی بعد سواستفاده عاط ...

ینی الان بعد چند روز پیام بدم بگم اعلامیه برادرت رو بفرس؟

اگه بهش اعتماد داری و واقعا برادرش فوت شده خب نمیشه انتظاری داشت ازش، طفلک اون خودش نابوده رابطه خاص ...

پیام ندم بهش؟نمیدونم اون اعتمادمو جلب کرده بود ولی کلا یه ماه میشناسمش

پیام ندم بهش؟نمیدونم اون اعتمادمو جلب کرده بود ولی کلا یه ماه میشناسمش

من بودم نه پیگیری نمیکردم 

بستگی داره به طرف اعتماد دارید یا نه که شما هنوز رابطتون به اون حد نرسیده، ضمن اینکه بگی اعلامیه فوت بفرست و اینا هم یکم زشته 

من آدم انقدر بدبینی نیستم که بگم طرف دروغ میگه ولی خب سریع هم به کسی اعتماد نمیکنم، اگه رابطتون پیش رفت صرفا به این خاطر که خوشت اومد مغزت تعطیل نکن

بهش بگم بیا ببینمت ؟

پسراخیلی راحت دروغ میگن حتی مرگ پدر مادرشونو برای منفعت خودشون قسم میخورن 

اگه موضوعی که میگه واقعیه و بهت ثابت کرد برو ببینش حتما ولی اول باید ثابت کنه راست میگه ساده نباش

من بودم نه پیگیری نمیکردم بستگی داره به طرف اعتماد دارید یا نه که شما هنوز رابطتون به اون حد نرسیده، ...

خب منم همینو میگم اون آدم خیلی از صداقت اینا حرف می‌زد و میگفت دروغ خط قرمز منه ولی با این حال مدت رابطه کم بوده نمیتونم بگم حتما راست میگه