2777
2789
عنوان

پشت کنکور فرهنگیان

66 بازدید | 8 پست

من دوسال پشت کنکوریم رشتم انسانیه

و البته اینو بگم پایه ام قویه اما واقعا تلاشی نکردم به دلایل مشکلات (واقعا مشکل داشتم نه بهونه)

ولی تصمیم گرفتم بشینم بکوب برای فرهنگیان بخونم

۲۰ سالمه. خواستگار دارم اما چنگی به دل نمیزنن تصمیم گرفتم ردشون کنم بشینم عالی بخونم که انشالله فرهنگیان قبول شم

🌹بنظرتون از مرداد شروع کردن و بکوب خوندن

میتونم یه تراز عالی رتبه خوب بیارم؟ 

خیلی سختی توی زندگیم دارم تنها امید و علاقه ام فرهنگیانه 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
اره چرا نتونی

خیلیا بهم طعنه میزدن که تو قبول نشدی تو فلانی 

میدونی خودم عاشق فرهنگیانم. نمیخوام بزم رشته دیگه میخوام امسال با دل و جون بخونم 

خیلیا میگن شرایط سخته قبول نمیشی هرکسی قبول نمیشه

ولی من تنها انگیزم فرهنگیانه دوست دارم به هدفم برسم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به تلاشت داره منم ی سال موندم که بخونم ولی ۳ ماه خوندم ولش کردم با اینکه رفتم ترمیم هم کردم ول ...

عزیزم میخوام با جون و دل مایه بزار واقعا این ۹ ماه رو بکوب بخونم امیدی هست قبول شم؟

گلم من تا حالا ترمیم ندادم

بستگی به تلاشت داره منم ی سال موندم که بخونم ولی ۳ ماه خوندم ولش کردم با اینکه رفتم ترمیم هم کردم ول ...

من یه چند نفر خدا لعنتشون کنه گند زدن به اعصاب خودم و خانوادم نتونستم درس بخونم اما الان میخوام محکم بشینم درس بخونم

من یه چند نفر خدا لعنتشون کنه گند زدن به اعصاب خودم و خانوادم نتونستم درس بخونم اما الان میخوام محکم ...

میدونی ناراحت نشی 

ولی تو تایم مهر آبان تا آخر فروردین آدم میگه بخونم آره بعد که میبینه دیگه تا بهمن نخوندی درست تا اسفند نخوندی یا دست پا شکسته خوندی میگی آره ولش کن امتحانات نهایی جبران میکنم بعد که اونم دیدی معدلت خیلی بالا نشد میگی ولش کن سال بعد دقیقا تو این تابستون که از درس و استرس فاصله گرفتی خیلیا میگن که آره بمونم بخونم فرهنگیان قبول بشم یا حالا هر رشته که مد نظرته ولی از مهر دوباره اونجور که باید نمیخونن