2777
2789
عنوان

با این پسر هول ادامه بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبینی چقدر بچه ننه شدن پسرااا😔😔

اینقد ک بعضی دخترا خودشونو بی ارزش کردن،این پسرا هم هول برشون میداره ‌ک هرکاری بخان میتونن بکنن،این نشد میرم سراغ یکی دیگه.

ارزش شما خیلی بیشتر از اینه ک شان خودتو بیاری پایین و در مورد این مسائل حرف بزنی باهاش

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...
من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

پسره خیلی غلط میکنه زن گرفته بازم به گوش شما پیغام پسغام میرسونه . واسه چی درگیر همچین آدم هول بچه ننه ای هستی رو سر مامان بابات موندی ترشیدی؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اینقد ک بعضی دخترا خودشونو بی ارزش کردن،این پسرا هم هول برشون میداره ‌ک هرکاری بخان میتونن بکنن،این ...

آخه شوخی چرت میکنه 

مثلا داش میگف پشت سر هم بگو سی و یک تیر 

بعد میگف میشه سیک تیر 🫤🫤🫤🫤 میخندید 

یا بحث روغن برای رشد مو رو برد سمت افزایش رشد ناحیه خصوصی 🫤🫤🫤🫤

یا یه آهنگو پلی کرد که توش چرت و پرت داش 

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

میتونم بگم خدا بهت رحم کرده با همچین پسری که هنوز بند نافش از مادرش کنده نشه امیدوارم خدا بهترینها رو برات رقم بزنه