2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی یا بچهاتون رو نبرید یا حواستون بهشون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 124 پست
اکثر بچه هایی که دست به وسایل میزنن یا خراب کاری میکنن یک تا چهار ساله انبزرگترا من ندیدم اصن همچین ...

والا بچه هایی ک میان خونه ما معلومه از حرص این کارا رو میکنن و مامانشون بهشون گفته 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

چایی رو ممکنه حتی ادم بزرگم حواسش نباشه بریزهبا ی دستمال کشی هم پاک میشه و مشکل خیلی حادی نیست به بچ ...

آره متنفرم از بچه بی ادب

رو فرش خونم که دست بافت و رنگ روشن بود چای ریخت 

بدتر از اون مادر احمقش یه کلام عذرخواهی نکرد 

من مثل شماها ساکت نیستم بذارم تو خونم هر غلطی خواستن بکنن رک و مودبانه حرفمو میزنم

شماها هم بچتونو درست تربیت کنید که گند نزنن به خونه مردم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بچه هایی ک میان خونه ما معلومه از حرص این کارا رو میکنن و مامانشون بهشون گفته

اون دیگ مسئله بچه نیست

بزرگتران وگرنه بچه شیش هفت ساله دیگ میفهمه این چیزارو

پسر من برای عوض کردن لباساشم میره اتاق کسی اجازه میگیره مگ میشه شیش ساله نفهمه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

آره متنفرم از بچه بی ادبرو فرش خونم که دست بافت و رنگ روشن بود چای ریخت بدتر از اون مادر احمقش یه کل ...

شما کلا مهمان خونه ات راه نده

واسه آرامش خودت هم که شده

خیلی جوش میاری

حسین آرام جانم🖤🖤

مادر بچه هم عقلش نمیرسه؟

چرا اونم باید رعایت کنه ولی واقعاً کنترل دقیقه به دقیقه کار سختی هست و این رعایت دو طرفه باید باشه هم مهمان هم میزبان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نسل جدید با بچه های تربیت نشده مشکل دارن قبلا هم بچه بود ولی ن انقد لوس و ننر و اژدها

موافقم که نسل جدید لوس شدن 

چون از اونور بوم افتادیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فضا عمومی هست و بقیه ممکنه باهم بحث کننتو این بحث هم کسی فشاری نشده شما قاشق نشسته شدیمسئله فشاری بو ...

با امثال شما خوب اشناهم چون بچه دارید میپرید وسط که بچه باید همه کاری کنه جون بچه ماست 

خونه رو به گند بکشه چون بچه ماست 

بابا نمیتونی نیار که نیای وسط تاپیک دعوا از بچه تربیت نشده دفاع کنی بعد بگی بچه های مظلوم 

قاشق نشسته شمایی که فقط متاسفانه زاییدن یاد گرفتید

آفرین به شما که حواست به تربیت بچت هستکاش آدمایی مثل شما زیاد بشن و از تربیت غلط بچه هاشون دفاع نکنن ...

۳تا پسر دارم درحدی نظم دادم بهشون که یکیش میز میچینه یکیش جمع میکنه همینطور همه ی کارهارو فقط نمیدم ظرف بشورن😂

درحدیه که پسر سه ساله ام هر جا میریم کفشاشو جفت میکنه و دنبال جاکفشی میگرده بزاره توش 

آره متنفرم از بچه بی ادبرو فرش خونم که دست بافت و رنگ روشن بود چای ریخت بدتر از اون مادر احمقش یه کل ...

مادرشم خجالت کشیده بگه اینو مطمعن باش

تو خونه ما ادم بزرگم پیش اومده چایی ریخته شایدم من اندازه شما سخت نمیگیرم 

بچه هام هرچقد برای تربیتشون تلاش کنیم در نهایت چایی ریختن واقعا ربطی به بی تربیتی نداره

خداروشکر بچم چایی دوس نداره😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

داره پاچه هممونو میگیره که از بچه اش دفاع کنه

اخه پرا بعضیا مقطوع النسل نمیشن خدا