2777
2789
عنوان

بچم ب مادرشوهرم جلو همه گف بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 38 پست

چه بچه بی ادب و مادر بی ادب تری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازمادرشوهرمتنفرم اما بچه تو خیلی خیلی بی ادبه خودت هم همچنین ی فکری ب حال خودت کن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بیشعور چیز بدی نیس ک یاد گرفته باشه بچه منم ب احمق میگه احمد 😂😂😂ی چیزی شنیده

نمیدونم والا. بالخره فرهنگ خانواده ها فرق میکنه.من با ۳۰ سال حتی ب شوخی هم ب خاهر برادرم نگفتم بیشعور...

بچه ای ک از الان حرف بد بزنه و مادرش جای تذکر دادن لبخند بزنه،دو روز دیگه فحش های بدتری رو ب همین مادر میده

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...
نمیدونم والا. بالخره فرهنگ خانواده ها فرق میکنه.من با ۳۰ سال حتی ب شوخی هم ب خاهر برادرم نگفتم بیشعو ...

موافقم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

🤐چی رو خوب کرد از اون موقع شوهرم بچه رو بغل نکرده بوسش نکرده فک کنم ناراحتت هست

اینطوری قرار نیست بچه یاد بگیره! کمبود محبت بچه رو بدخلق تر می‌کنه لجباز میشه

یک روزی، من و دریا، غروب و تنهایی...

از مادر شوهر جلو بچتون هم دیو دو سر درست کردین ماشالله ادب ‌ تربیت !

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید