2777
2789
عنوان

نکن عزیز من نکن

63 بازدید | 5 پست

اینو اینقد میذارم همه ببینن...خیلی جدی برام سواله،چرا اینقد مردم ما گارد دارن در مقابل فهمیدن و استفاده از نعمت عقل؟!...چرا ماها هرکی هرچی از اول زندگی بهمون گفته بدون اینکه حتی پرسشی داشته باشیم پذیرفتیم؟!...چرا کسی حاضر نیست به راهی که میره و باوراش حتی شک کنه چه برسه به تحقیق؟!....چرا ماها همه خرافه و نظر اجتماع رو ترجیح میدیم به علم؟...بدتر از اون چرا کسی عقیده ما رو زیرسوال میبره پافشاری می‌کنیم به دفاع از چیزی که خودمون ۴ تا کتاب درباره‌اش نخوندیم و فقط از این و اون شنیدیم؟...جدی تو ایران پرسشگری و تفکر سالهاست مرده و چقدر دردناکه برای فردی که هنوز ریشه‌یابی می‌کنه و هرچی گذاشتن جلوش ورنمیداره بخوره...بزرگواران خیلی از چیزایی که ماها باهاش فرزندانمونو پرورش میدیم ذره‌ای پشتوانه علمی نداره...خواهشا آگاه شین،باور کنید شما دیکتاتور‌ترین شوهر دنیا رو هم داشته باشید و تو زن‌ستیزترین خانواده بزرگ شده باشین باز هم آگاه شدن اختیارش دست شماست....مادر یعنی محور اصلی جامعه و مادر آگاه با تربیت درست نسل بعد میشه عامل پیشرفت جامعه...خواهشا اینهمه مزخرفی که صرفا چون از بزرگترتون بهتون رسیده به عنوان اصل زندگی(!) تحویل فرزندانتون ندین و آگاه شین!!!....اصلا جدای مادران،خواهر من،عزیز من...برو آگاهی کسب کن،برو درباره چیزایی که بهت گفتن تحقیق کن و ریشه‌یابی کن....قضاوت نکن اول ببین آیا واقعا حرف تو درسته اگه سطح دیدتو از یک جامعه عقب‌مونده بالاتر ببری!!!...مگه هرکدوم ما چه وظیفه‌ای داره جز آگاه و انسان زیستن و نسل آگاه تحویل آینده دادن؟...ما انسانیم،زاده شده با قدرت برتر تفکر،برای ما خیلی زشته سالها سنت‌های قدیمی رو بدون تحقیق همینطور پیگیری کنیم در دنیایی که هرلحظه روبه‌پیشرفته...منزلت خودتونو بشناسین و شما رو بخدا دغدغه‌هاتونو کمی از این حالت سطحی فراتر ببرین به سمت من و زندگی برتر!!!

الان یعنی با کدوم نظر قدیمی مخالفی؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

منم میگم شک کردن و صحبت کردن درمورد مسایل دینی چرا امکان پذیر نیست؟ چرا میگن کتابهای آسمانی قبلی تحریف شده خب شاید قران هم تحریف شده چرا نمیشه درمورد چنین مسائلی حرف زد یه بچه مدرسه ای تو کلاس همین مساله رو مطرح کرد معلم نمیدونست چی جواب بده. ما نمیخوایم توهین کنیم فقط شکه. چرا نباید درمورد شک مون حرف بزنیم چرا یه عده سریع گارد میگیرن . من میگم باید کشور اجاره بده مردم صحبت کنن نه توهین.  چرا صحبت کردن و شک کردن به ادیان و چیزهای مذهبی انگار جرمه. چرا نمیشه عین ادم بشینیم و صحبتهای همدیگرو گوش بدیم چرا باید کور کورانه قبول کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یعنی با کدوم نظر قدیمی مخالفی؟

این تاپیک رو کلی نوشتم اما جرقه‌اش از یه پست تو اینستا بود که یه به اصطلاح دکتر روانشناس رفته رو منبر با توجه به نظریه ACT و لانه‌سازی عاطفی شما وارد رابطه با پارتنرت بشی اون روت اثر میذاره و به اصطلاح تو ذهنت لانه میسازه تو ضرر می‌کنی!!!!!...منم اومدم براش نوشتم یه متن طولانی اما چه فایده؟....من اصلا هدفم این نبوده که از خودم دفاع کنم معمولا هرکی چیزی میگه سریع متهم میشه به دفاع از خود و فلان و بهمان...من فقط میگم تو جامعه‌ای که اینقد بزرگسال بیزار از هم داره که نتونستن جدا شن و دردشونو فرافکنی کردن روی فرزندان و اینهمه آمار طلاق ناشی از انتخاب شریک اشتباه هست،چرا نباید عقیده درست آموزش داده شه؟...شما نمیتونی با شمشیر (سنت قدیم) به جنگ هواپیمای جنگی(جامعه رو به پیشرفت جدید) بری!!!!....ما اصرار داریم یه عقیده رو حتی صدها سال حفظ کنیم اما درباره‌اش ۱ ماه تحقیق و مطالعه نکنیم...مفهوم حرف من ترویج بی‌بندوباری نیست به هیچ‌عنوان!!!...اما ما روح والا داریم و فقط با همتای روحی خودمون به آرامش میرسیم مرغ نیستیم بندازن تو لونه بگن جفت گیری کن...من دفاع از حرفم و جوابم به اون آقا رو هم کامل میذارم ولی این یک مثال از صدها مثالی هست که ما تو جامعه باهاش درگیریم

این تاپیک رو کلی نوشتم اما جرقه‌اش از یه پست تو اینستا بود که یه به اصطلاح دکتر روانشناس رفته رو منب ...

بزرگوار تحصیل کرده !!!.... اونوقت ذهن آکبندی که عقاید بقیه رو و نظرات بقیه رو توش داره درست راه میفته تو

جامعه و تصمیم میگیره؟..... با احترام بسیار انسانهای بزرگتر و باسوادتر از شما و تحقیقات متعدد ثابت کردن که رابطه با چارچوب،تاکید میکنم با چارچوب بنده به شدت با روابط امروزی و بی بندوباری مخالفم و حریم بدن انسان رو مقدس میدونم اما اینو دلیل نمیبینم از اونور بوم بیفتم،ثابت شده برای انتخاب آگاهانه اتفاقا کمک کننده هم هست...چطور وقتی استاد دانشگاهی هرچقد سابقه تجربه‌ات بیشتر باشه بهتر تعامل با دانشجوهاتو میفهمی؟ اینو که انکار نمیکنین؟...رابطه و شناخت جنس مخالف هم به شما دیدگاه بازتری میده که با چشم بازتری ببینید و انتخاب کنید... پس خواهشا نریم وایسیم دو طرف یه طیف که یا بسته بسته هیچ‌کسی رو نبین یا باز باز و فساد... مانع اصلاح جامعه هم با داشتن یه عنوان و تحمیل نظرات خودمون نشیم.... شما برای اثبات حرفت چه

داده آماری و پژوهشی داری؟...درضمن لانه‌سازی عاطفی به صورت رسمی یه نظریه آکادمیک مثل ACT نیست؛ بلکه بیشتر یک استعاره یا مفهومه...معمولاً به این اشاره داره فرد پیش از ورود یا در جریان یک رابطه، برای خودش یک «پناهگاه عاطفی» می‌سازه؛ یعنی پیشاپیش تو خیال یا ذهنش، رابطه را کامل و بی‌نقص می‌بینه؛ این لانه عاطفی ممکنه با فانتزی‌ها، رویاپردازی و پیش‌فرض‌هایی درباره‌ی پارتنر پر شه؛ و همین باعث شه که واقعیتِ رابطه و شناخت واقعی طرف مقابل کمتر دیده شه و اتفاقا اصلا منحصر به رابطه عاطفی نیست شما حتی با والدینت هم میتونی تجربه کنی...داشتن شناخت واقعی، عمیق و بدون فانتزی از پارتنر خیلی سالم و ضروریه،بیان ساده لانه سازی عاطفی در روابط این میشه که شناخت واقعی، کنجکاوی سالم و گفتگو عالیه اما اگر فقط تو ذهن‌ تصویری بسازید و بخواید پارتنر دقیقاً همون تصویر باشه (بدون دیدن واقعیت)، این می‌تونه مشکل‌ساز شه...مملکت ما شکرخدا احاطه شده با مردمی که هرچی بذارن جلوشون میخورن بدون اینکه تحقیق یا مطالعه‌ای صورت بگیره...بهترین جا برای انتشار هر عقیده‌ای حتی بدون مبنای علمی!!!!!

منم میگم شک کردن و صحبت کردن درمورد مسایل دینی چرا امکان پذیر نیست؟ چرا میگن کتابهای آسمانی قبلی تحر ...

همین،آخه مگه میشه عقیده‌ای که میگن عقیده برتره با دوتا سوال متزلزل شه؟...اما شما کافیه سوال بپرسی سریع میشینن جای خدا و تو هیچ‌وقت قرار نیست رستگار شی