2777
2789
عنوان

اگه مهمونی دعوت باشین و بعد

222 بازدید | 22 پست

دوستان من آبله مرغون گرفتم حالم خوب نیس صورتمم کلا دون دون شده از طرفی مادر جاریم امشب برادرشوهرم رو پاگشا میکنه و مارو دعوت کرده من از جاریم معذرت خواستم و گفتم نمیتونم برم 

حالا سوالم اینه ب همسرم بگم بره؟ 

دیشب بهش گفتم ت برو گفت نه ت نیای منم نمیرم

ولی شاید اگ اصرار کنم بره

یوقت خونواده جاریم نرفتن هر جفتمونو بی احترامی تلقی نکنن؟ 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

من همیشه اصرار میکنم بره. بدم میاد بخاطر من بمونه. مسخرست.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا کاری ندارم بره ام ناراحت نمیشم ولی خودش دلش نمیخاد

من همیشه بهش میگم مگه مثل کارتون گربه سگ به هم وصلیم که الا بلا باید باهم باشیم. از قبل از ازدواج بدم میومد که بعدا حق نداشته باشم جایی تنها برم یا شوهرم همش بهش وصل باشم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

اگه آبله گرفتین ممکنه همسرتون ناقل بیماری باشن

بهتره ایشونم نرن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه نگو بره همجا یا دوتایی برین یا هیچکدوم

بد شاید شوهرتم ناقله اون بنده خداهاهم میگیرن 

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

اگه خانم باردار یا بچه توی جمع هست اصلا نرید

ممکنه از همسرتون هم منتقل بشه

و همین هم زنگ‌بزن به جاریت بگو

به اصطلاح میگن ابله مرعان بو داره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اگه خانم باردار یا بچه توی جمع هست اصلا نریدممکنه از همسرتون هم منتقل بشهو همین هم زنگ‌بزن به جاریت ...

خوب شد گفتین من اصلا ب ناقل بودن همسرم فکر نمیکردم

شوهرت هم ممکنه ناقل باشه بهتره هیچ کدوم نرین 

دلیل شما موجه هستش چرا بی احترامی 

به شوهرت یاد نده که بدون تو بره مهمونی و خوش گذرونی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شوهرت هم ممکنه ناقل باشه بهتره هیچ کدوم نرین دلیل شما موجه هستش چرا بی احترامی به شوهرت یاد نده که ب ...

عاخه اصلا بره بهش خوش نمیگذره چون اونجا خیلی معذبه و احساس غریبی میکنه تنهایی