2777
2789
عنوان

اگه مهمونی دعوت باشین و بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست
من کلا کاری ندارم بره ام ناراحت نمیشم ولی خودش دلش نمیخاد

پس اصرار نکن.  بزار بقیه هم یاد بگیرن زن و شوهر همیشه کنار هم هستن  الان برات مهم نیست ولی شاید تو یه موقعیت واقعا دلت می خواست شوهرت کنارت باشه بعد اون دیگه عادت نداره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خوب تعارف هم کردی دبگهاگه شد از صورتت عکس بکیر برای جاری بفرست بعدا حرف درنیاره

همین حرف دراوردنا کار رو خراب کرده

ت عقدشون سر جلسه امتحان بودم 

الانم اینجوری

ولی خب تقصیر من چیه

بزار حرف دراد 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اصرار نکن. بزار بقیه هم یاد بگیرن زن و شوهر همیشه کنار هم هستن الان برات مهم نیست ولی شاید تو ی ...

من خودمم این اعتقاد رو دارم اما دلمم نمیخاد فک کنه اسیر شده دست من🤣🤣

من خودمم این اعتقاد رو دارم اما دلمم نمیخاد فک کنه اسیر شده دست من🤣🤣

تو که زورش نکردی. یه تعرف بکن بگو اگه می خواهی تو برو.  خودش هم که گفته نه.   ولی دیگه زور نشو و اصرار نکن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

همین حرف دراوردنا کار رو خراب کردهت عقدشون سر جلسه امتحان بودم الانم اینجوریولی خب تقصیر من چیهبزار ...

خوب یک تماس تصویر ی یک عکسی بگیر

خوب شاید هم خودت جای اون بودی دچار سوتفاهم میشدی

چون زنا حساس هستن اکثریت هم تو خونه هی ذهنشون میره اینور اونور

جآری شما صبح کله عقد میکنه ؟آخرشو میرفتی

خیر_عقدشون تو محضر3بعداز ظهر بود منم دقیقا اونروز سه تا امتحان داشتم ک یکیشم دقیقا ت همون ساعت بود

خوب یک تماس تصویر ی یک عکسی بگیرخوب شاید هم خودت جای اون بودی دچار سوتفاهم میشدیچون زنا حساس هستن اک ...

من بیمارم مرض ندارم دروغ بگم یا خودمو ب کسی ثابت کنم 😐چرا باید عکس بگیرم بفرستم 🤣😐من دشمنی با جاریم ندارم ک بخوام رفتار ناشایست انجام بدم خودشم اینو خوب میدونه