2777
2789
عنوان

کیا خط چشم آکوا دارن

124 بازدید | 19 پست

ارزش خرید داره؟ کدوم مارک از همه بهتره ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

اره عالیه😁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عالیه😁

چرا خندت اینقدر مشکوکه؟😁

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اوایل شاید سخت باشهاما دستت راه بیفته عالیه

مرسی عزیزم 🌹 

شما کدوم مارک استفاده کردی ؟

چرا خندت اینقدر مشکوکه؟😁

چون یدونه میخری تا اخر عمرت داری 

نه تموم میشه نه خراب

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خیلی خوبه

مرسی گلم ♥️ 

کامل مشکیه؟ 

چون یدونه میخری تا اخر عمرت داری نه تموم میشه نه خراب

من چند تا خط چشم داشتم همه به مرور خشک شدن.تعریف اکوا زیاد شنیده بودم 

قربونت🩷اره کامل مشکیه

فدات 

مرسی عزیزم ❤️ 

قربونت🩷اره کامل مشکیه

ببخشید از کدوم مارک استفاده میکنی؟

ی چیزی میگم دعابجونم میکنی وسیله ارایشتودریخچال بزارمن یه ریمل ۶سال پیش خریدم تویخچال نه خشک شده نه ...

پس برم ریملم بذارم تو یخچال 🌹

مرسی عزیزم از راهنماییت