2777
2789

یک بار ابراز دلتنگی نکنه....یه بار نگه بیا خونه برگرد

و زیاد تماس بگیره...وقتی هم زنگ میزنید خوشحالم و انگار نه انگار که زنش نیست....چه واکنشی نشون میدید؟؟؟ لطفاً راهکار منطقی و عاقلانه بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید احتیاج به تنهایی داشته درک میکنم و هیچ تنشی سر این موضوع به وجود نمیارمپیش اومده خودم رفتم دو ه ...

احتیاج به تنهایی که نه ولی خوب کار خیلی داره...اما من میگم شاید اصلا دوستم نداره

احتیاج به تنهایی که نه ولی خوب کار خیلی داره...اما من میگم شاید اصلا دوستم نداره

از کجا می دونی احتیاج به تنهایی ندارم آدم احتیاج به تنهایی داشته باشه که آلارم نمیزنه همه بفهمند

یه حس درونی که گاهی آدم نیاز داره (منظورم تنهایی مطلق نیست...منظورم کمی فاصله گرفتن از همسرم که معمولا نزدیک ترین آدمه بمونه

در کل اگه کارم زیاد داره که طبیعیه مشغوله