میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب من اگه فقط فقط آزمون بخوابم ثبتنام کنم زیر ده تومان میشه؟
تا جایی که من میدونم بله ولی یه سری پشتیبان جوگیر و پیگیر داره که بهت اصراااار میکنن بیا کتاب بگی. بیا کلاس بردار حرفشونو گوش نده. موسسه هم حواست باشه سرت کلاه نزاره
من بورسیه بودم. ولی دوستام که فقط آزمون داشتن هزینشون اونقدرام زیاد نبود
نه اصلا بخوام هم موقعیتش رو ندارم که بتونم بگیرم کتاب و کلاس هامونهمین آزمون هم با بدبختی بتونم ثبت ...
اگه شرایط مالیت خوب نیست دو روش داره یکی اینکه مدرسه بهت نامه بده(باید قرارداد بسته باشه که دانش اموزای ضعیفو معرفی کنه. من از این روش رفتم و آزمونام حضوری بود) یکی هم اینکه خودت بری توی سایت قسمت بورسیه یه فرمی هست پر کنی باهات تماس میگیرن شرایطتو میپرسن. با این روش چندتا آزمون اولت آنلاینه. یکم آزمون بدی میتونی زنگ بزنی بهشون بگی من میخوام حضوری بیام بررسی میکنن اگه غیبت نداشته باشی ترازاتم اوکی باشه میتونی حضوری بری