2777
2789
درستش امپول ای وی ای جی هست .....بهتره برید تا بیمه تاییدش کنه و از حلال احمر با قیمت کمتر از دوتومن ...

ینی نسخه رو ببرم تامین اجتماعی تایید کنه بعد ببرم داروخانه؟تکمیلی قبولش نمیکنه؟

یا جواد و یاجواد و یا جواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی نسخه رو ببرم تامین اجتماعی تایید کنه بعد ببرم داروخانه؟تکمیلی قبولش نمیکنه؟

ببر سازمان تامین اجتماعی تا تایید کنن بعد میری بیمارستان بستری میشی و نامه بستری میدن و همون وقت یه نفر میره حلال احمربرات میگیره و میاد بعد تزریق هم جعبه هاشو نبایددور بندازی باید بذاری برای دفعه بعد ...

ببر سازمان تامین اجتماعی تا تایید کنن بعد میری بیمارستان بستری میشی و نامه بستری میدن و همون وقت یه ...

ممنون که گفتی،کی نامه بستری باید بده؟دکترم امپولو نوشته ولی درمورد بستری چیزی نگفت به نظرت امپوله چقد

یا جواد و یاجواد و یا جواد
ممنون که گفتی،کی نامه بستری باید بده؟دکترم امپولو نوشته ولی درمورد بستری چیزی نگفت به نظرت امپوله چق ...

ازادش تا جایی ک من میدونم هر ۵گرمی ۸میلیونه ....ولی با بیمه ۴۰۰ تومن ...

از خود پزشک ایمونولوژی باید یه نامه بستری بگیری ، با نسخه ....

میری خود بیمارستان ، بستری میشی، و همراهت میره حلال احمر و تهیه میکنه و برمیگرده و بعد تزریق هم حواست باشه اصلا و ابدا جعبشو نندازی ....

ببر سازمان تامین اجتماعی تا تایید کنن بعد میری بیمارستان بستری میشی و نامه بستری میدن و همون وقت یه ...

البته بیمارستان بستری نباشه بیمه اغلب تایید نمیکنه.حتی معاونت غذا دارو هم باید تایید کنه اگه بیمارستان موجود نباشه