2777
2789

قبلا هم راجبش اینجا حرف زدم ولی اینقدر به نتیجه نمیرسم نمیدونم چی باید کرد ،۲۷سالمه چهره اندام خونواده تحصیلاتم خوبه اما شاغل نیستم تا الان هرچقد موندم یدونه پسر درست حسابی سراغم نیومده همش ایرادای بزرگ دارن اکثرا هم شغلو درامد خوبی ندارن یاشخصیت صفر، خواستگار دارم هم سن خودم همه چی داره جز چهره خوب یعنی چهرش اگه من ۸۰باشم اون ۲۰نهایت قدوهیکلش خوبه ولی چهره اصلا خیلی وقته میشناسمش یه ساله همش میگ بیام خواستگاری من یه بهونه میارم ولی هرچی جلوتر میرم میبینم واقعا بخت قشنگی ندارم این حداقل باهاش رفاه دارم البته شرایطم خونه پدرمم خوبه اما خب من کلا ازدواج کردنو دوس دارم نمیدونم چی کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت روراست باش .. بچه مردمو نپیچون اگه میخاییش قبول کن بیاد خواستگاری وگرنه هم بگو به درد هم نمی‌خوریم ..

احساس میکنم زاپاس نگهش داشتی اگه بهترش بیاد ردش کنی بره درسته؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
با خودت روراست باش .. بچه مردمو نپیچون اگه میخاییش قبول کن بیاد خواستگاری وگرنه هم بگو به درد هم نمی ...

بنظرم پسری لنگ یه دختر نمی مونه اونقد عاشقم نیس که ،حتما اگ بقیه اوکی میدادن بهش اونم سراغ من نمیومد کلا اکثر ادمایی که دیگ کسی نمیخوادشون سراغ من میان این یه درد جداس برام 

وقتی کسی عاشق باشه پای طرف میمونه حتی اگه کیس های دیگه داشته باشه

مطمئنم ک نداره خودش بره خیلی بهتره برام ،اما ادم متوجه میشه اون مجنونو دیوونه من نیس که یه حس معمولی داره واسه همچین حسی کسی بقیرو رد نمیکنه اونم پسرای الان 

حس معمولی میاد خاستگاری؟

ینی فک میکنی ازدواج سنتیا عاشقن؟ احساس نیازبه تشکیل خونواده میشه داشت ولی حست خیلی زیاد نباشه اون خوذش میگ من دیگ میخوام زندگی خودمو داشته باشم زن خودمو زندگی خودمو این ینی تشکیل خونواده دادنو دوس داره حالا اگ دختر دیگ ای هم باشه اینکارو میکنه