2777
2789
عنوان

دیدن لک قهوه ای هفته هشتم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7174 بازدید | 25 پست

تو هفته هشتم منم لک دیدم تازه واسه من قرمز بود زودی شیاف گذاشتم و دراز کشیدم نگران نباش تو این هفته ها عادیه استرس لک رو بیشتر می‌کنه واسه خودت دراز بکش پاهاتم یکم بالاتر از سطح بدنت بزار خوب میشی 

خدایا شکرت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.هستی لک بینی شما چی شد

سلام عزیزم

دکترم بهم شیاف پروژسترون داد و بهم گفت که استراحت کنم.منم رعایت کردم و هر شب شیاف استفاده کردم.فقط یکبار تو هفته ی ۱۶ که جوگیر شده بودم و کار کردم  بازم لک جزئی دیدم و تا هفته ی ۲۰ شیاف استفاده کردم.بهم گفت احتمالا جفتت پایینه که لک قهوه ای داری.تو سونوی غربالگری هفته ۱۳ معلوم شد جفتم قدامی مارژیناله.یعنی پایینه دکتر گفت اگر استراحت کنی قبل ۶ ماهگی به احتمال زیاد جفتت میره بالا که هفته ی ۱۸ رفت بالا.

درمانش برا من شیاف پروژسترون و استراحت بود

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

استارتر من امروز تاپیکتو خوندم منم دقیقا مثل خودتم کار که میکنم یه لک قهوه‌ای ای میبینم  با تفاوت اینکه من کمکی ندارم و شما کمکی داشتی . نی نی سالم یه دنیا اومد؟

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
استارتر من امروز تاپیکتو خوندم منم دقیقا مثل خودتم کار که میکنم یه لک قهوه‌ای ای میبینم  با تفا ...

بله عزیزم ولی تا هفته‌ی ۲۰ استراحتی بودم😣

هر شب تا هفته‌ی ۲۰ شیاف گذاشتم و استراحت کردم البته استراحت مطلق نه.دکتر پله و خموراست شدن و رابطه رو ممنوع کرده بود برام.

برا من علتش جفت پایین بود که تا هفته‌ی ۲۰ رفت بالا

انشاالله سالم به دنیا میاد نی‌نیت

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
ان شاالله که چیز مهمی نیست استراحت کن تزدیکی نکن فردا زود برو دکتر حتنما صبح برو

عزیزان منم تو هفته هشتم هستم و حدود هشت روز هم از موعد پریودیم رد شده اما بعد از یه رابطه (با ملاحظه) یه لکه کوچیک قهو‌ه ای دیدم و دردی هم ندارم اما خیلی میترسم لطفا راهنمایی کنین لازمه برم پیش دکتر؟