2777
2789
عنوان

نظافت منزل

185 بازدید | 9 پست

سلام خانوم های عزیز 

اونایی که واسه نظافت منزلشون کارگر گرفتن تجربشون بگن و اینکه بهتره نظافت چی خانم بگیرم یا آقا کدوماشون خوب کار میکنن دستمزدشون به چه صورته

ممنون از راهنماییتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز یه کارگر آقا گرفتم، ساعتی ۲۰۰ بهش دادم به علاوه ناهار که از بیرون گرفتم 

کارش تمیز بود ، اومد سرویس ها و تراس اتاقم و انباری رو تمیز کرد 

منتها تو تاپیک قبلیم هم گفتم ، به نظرم آدم درستی نیومد و دیگه بهش نمیگم بیا. تازه علاوه بر چیزی که تو تاپیکم گفتم،  بعد از رفتنش کلی الکی بهم پیامک داد و بعدشم زنگ زد مرتیکه مریض

من دیروز یه کارگر آقا گرفتم، ساعتی ۲۰۰ بهش دادم به علاوه ناهار که از بیرون گرفتم کارش تمیز بود ، اوم ...

کارش تمیز بوده ولی مشکل همینجاست که به هر مردی هم نمیشه اعتماد کرد من اگه رفتاری ببینم سریع میندازمش بیرون آشغالو

کارش تمیز بوده ولی مشکل همینجاست که به هر مردی هم نمیشه اعتماد کرد من اگه رفتاری ببینم سریع میندازمش ...

اره واقعا

آدم مریض ، تازه می‌گفت منو به اطرافیان هم معرفی کن ، در ظاهر که بهش گفتم باشه ولی تو دلم گفتم عمرا، بری یه بلا سر ناموس مردم بیاری:٫

اره واقعاآدم مریض ، تازه می‌گفت منو به اطرافیان هم معرفی کن ، در ظاهر که بهش گفتم باشه ولی تو دلم گف ...

اینجور آدم ها به عالم و آدم رحم نمیکنن دیگه نیارش سرکار چون خطرناکه