2777
2789

هنوز عقد نیستیم بچه ها یه ساله نامزدیم، نامزدم تو کار خرید و فروش ماشینه میگفت چند روز پیش میخواست خودروی وارداتی اسم بنویسه(اینجور ثبت نام ها نباید خود طرف خودرویی به نامش باشه) یعنی به اسم خودش نمیتونست بنویسه. گفت با مادرم تو‌فکر بودیم به اسم برادرم بنویسم گفتیم شاید بعدا بخواد برای خودش بگیره مشکلی براش پیش نیاد به مامانم گفتم به اسم ....(من) بگیرم مامانم هم گفته آره خوبه بگیر. 

اینجور خودرو هارو معمولا یا صفر میفروشه یا قصدش این بود کلا برای ماشین زیر پامون استفاده کنیم. 

راستش اینو برام تعریف کرد مثلا من حس خوبی بگیرم ولی خب من حس خاصی نداشتم بالاخره ماشین برای استفاده من که نیست فقط به اسم من میخواست بگیره 

نظر شما چیه؟ 

صرفا استفاده از اسمته، اگه بخاطرش منت سرت گذاشته، بزن لهش کن اما اگه داره اجازه میگیره برا اینکار، بستگی به خودتو شرایتطون داره

حتی عقد هم نکردین که بخوای چنین لطفی درحقش کنی! 

البته نمیدونم اون چکارایی برا تو انجام داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرمون اینه که بهت اعتماد داره و قبولت داره که بنامت میخره

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

به اسم باشه باعث ناراحتیه به اسم نباشه باعث ناراحتی 

به کدامین ساز برقصن😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

صرفا استفاده از اسمته، اگه بخاطرش منت سرت گذاشته، بزن لهش کن اما اگه داره اجازه میگیره برا اینکار، ب ...

ببین استفاده از اسم هست ولی خب از طرفی ادم به اسم نامزدی که هنوز باهاش عقد نکرده ماشین نمیخره 

به اسم باشه باعث ناراحتیه به اسم نباشه باعث ناراحتی به کدامین ساز برقصن😅

نه ناراحتی که نداره😅 منطورم اینه نامزدم انتطار داشت من حس خوبی بگیرم از این کارش ولی خب من حس خاصی نداشتم نمیدونم باید چه حسی داشته باشم؟ اصلا به نظرتون خوشحالی داره؟؟

به اسم باشه باعث ناراحتیه به اسم نباشه باعث ناراحتی به کدامین ساز برقصن😅

من نمی‌دونم خانم شاغل هستند یا نه ولی دارن یه امکان از ایشون میگیرن بعدا هر پولی دستشون بیاد نمیتونن این کار رو کنن

من نمی‌دونم خانم شاغل هستند یا نه ولی دارن یه امکان از ایشون میگیرن بعدا هر پولی دستشون بیاد نمیتونن ...

خب من با شناختی از نامزدم دارم بعد از ازدواج احتمال اینکه ماشین به اسمم بخره خیلی زیاده حالا خودم پول داشته باشم و اون هم یکم‌ کمکم کنه. کلا خانواده خودشونم همینجوریه یکی از ماشین هاشون به اسم مادرشه

ببین استفاده از اسم هست ولی خب از طرفی ادم به اسم نامزدی که هنوز باهاش عقد نکرده ماشین نمیخره

خب منم همینو بهت گفتم. شاید الان خیلی دوسش داری ولی هیچکس از آینده خبر نداره، شاید خدایی ناکرده قسمت هم نشدین یا حتی ازدواج هم بکنین ولی بعدها به دلایل دیگه پشیمون بشی

من بودم خوشم نمیومد به اسم من ثبت نام کنه، فکرم نکنم چیزی بابتش بهت بده. خیلیا همین استفاده از اسمو نمیدونم چندین میلیون میفروشن

من نمی‌دونم خانم شاغل هستند یا نه ولی دارن یه امکان از ایشون میگیرن بعدا هر پولی دستشون بیاد نمیتونن ...

منظورم اینه درسته این امکان رو ازم میگیره برای خودم ماشین ثبت نامی بخرم اما خب خودش به طریق های زیادی می‌تونه ماشین بخره حالا یا همینجوری به اسمم بزنه به عنوان هدیه یا با پولم ازش بخرم مثلا 

نه ناراحتی که نداره😅 منطورم اینه نامزدم انتطار داشت من حس خوبی بگیرم از این کارش ولی خب من حس خاصی ...

اره بابا خوشحال باش.بهت اعتماد کردن . حس خوبیه واقعا 

چقد اعتمادکردن فکرنمیکنن تو مثلا فردا بخوای ببریش واسه خودت . اعتماد چیز کمی نیست

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خب منم همینو بهت گفتم. شاید الان خیلی دوسش داری ولی هیچکس از آینده خبر نداره، شاید خدایی ناکرده قسمت ...

خب حالا اگر بعد از عقد اینکارو‌خواست بکنه من چکار کنم؟ من حس میکنم زندگی مشترک این شکلی نیست دیگه بخوایم بگیم استفاده از اسمه! خب تو زندگی همه چیز دو طرفه ست بعدا خیلی جورای دیگه جبران میشه