2777
2789
عنوان

خاستگارم

530 بازدید | 52 پست

پارسال شهریور ماه  پسر همسایمون اومد خاستگاریم حالا باز اومده  مامانش به مامانم گفت ما سوژه داریما ولی نمیریم خاستگاریشون احساس میکنم خود پسره بیشتر پیگیره تا خانوادش یعنی پیشنهاد خود پسره بوده فک کنم باز امشب دیدمش نگاه معنا داری میکرد ؟ یعنی بهم حس داره ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الکی میگن بابا هزار جا هم میرن کسی قبولشون نمیکنه 

پسر های امروزی خوششون بیاد قطعا خودشون بروز میدن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الکی میگن بابا هزار جا هم میرن کسی قبولشون نمیکنه پسر های امروزی خوششون بیاد قطعا خودشون بروز میدن

خودش بروز داده یه خانم مسنی داریم همسایمونه باهمه سلام علیک داره بش گفته میشه با خانواده دختره باز حرف بزنی 

حسم بهم میگه دلبسته بهت

من نامزد داشتم قبلا پسر عمومه اونا کامل در جریان بودن حتی دلیلشو نپرسیدن ک چرا بهم زدم مادر پسرع گفته پیش میاد ایرادی نداره حتما تفاهم نداشتن در حالی که چندتا خاستگار از فامیل داشتم  هی مسخره میکردن میگفتن نامزدیتو بهم زدی

خودش بروز داده یه خانم مسنی داریم همسایمونه باهمه سلام علیک داره بش گفته میشه با خانواده دختره باز ح ...

تو میگی مامانش به شما گفته

بعد چرا به اون خانم گفته خب دوبار هم مامانش اومده

خودش میتونست بهت ابراز کنه پسرا هم که این راه ها رو خوب پیدا میکنن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

حس چیه ببین مرد زندگیه الان منم به بغل سر کوچه نگاه کنم حس دارم‌روش درست تصمیم بگیر عزیزم

اخه من حتی تحقیق نکردم راجبش نمی دونم در موردش خیلی گاهی میرم بیرون میبینمش اونم منو میبینه دو سه باری اومد خاستگاری  کلا بگما من زیاد نمیزنم بیرون.برا دانشگاه میرفتم و گاهی سوپری