2777
2789
عنوان

بعد از جدایی کی خوب میشم

144 بازدید | 14 پست

الان دقیقا چهارروزه نه خواب دارم نه غذا دارم هشت سال عشق و عاشقیم ناااابود شد رفت یک هفته ای با یه خانم دیگه ازدواج کنه 

کی خوب میشم چرا اون خوبه من دارم میمیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که در عرض یک هفته رفته ازدواج کنه مشخصه ، خُلهخیانت کرده ؟

وای تا هفته پیش قول و قرار داشتیم یهو سرد شد خیلی سرررررررد ادمی که روزی هزار بار بغلم میکرد و میبوسید منو

اونم ظاهرش خوب نشون میده فطعا ما خبر داخل دلشون نداریم من الان ۴ ساله جدا شدم و الان از ازدواج دومم هم یک سال و نیم میگذره هنوز به شوهر اولم فکر میکنم بنظرم بستگی ب ادم ها و شخصیتشون داره من فکر نکنم فراموشش کنم... البته شاید بعدا که مامان شدم انقدر درگیر مشغله های بچه ها بشم ک فرصت نکنم ک بهش فکر کنم اما یادم نمیره

هااان دوست بودید ؟فکرکردم ازدواج کرده بودی

سلام

ازدواج سفید 

جوانهامون فکر می کنن این رابطه راحت و بدون دردسره 

در حالی که بازنده ی اصلیه این روابط خارج از عرف ،دخترامون هستن 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه...یا مهدی دلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من      یل    !!!! ۱۱۱۱  

سلامازدواج سفید جوانهامون فکر می کنن این رابطه راحت و بدون دردسره در حالی که بازنده ی اصلیه این رواب ...

بخدا شرایط ازدواج هی جور نشد..... 

وگرنه همش برنامه شو میریختیم