2777
2789
عنوان

بلای جونم رفیق سابقم😐😐😐😐

97 بازدید | 10 پست

رفیقی ک ۸ ماهه کات کردیم   برای کنکورم به خاهرم پیام داد که به من بگه موفق باشم 

رور تولدم ساعت ۱۲ شب زنگ زد به مامانم   

منم چون مامانم نمیدوست قهریم مجبور شدم جوابشو بدم 

این کارا اسمش مزاحمت نیست ؟ من شمارمو عوض کردم  ولی دست بر نمیداره  چیکار کنم

راه حل بدین تو رو خدا میترسم مستقیم بگم پیام نده ناراحت شه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بستگی داره سر چی جدا شدین

سر هر چی جدا شدیم با دلخوری و نفرت بوده   هر دومون روزای سختی گذروندیم دلم نمیخاد پیام بده شمارمم عوض کردم  ولی به خاهرم سه بار پیام داده تا الان

سر هر چی جدا شدیم با دلخوری و نفرت بوده هر دومون روزای سختی گذروندیم دلم نمیخاد پیام بده شمارمم عو ...

منم همچین رفیقی دارم اتفاقا 

این که آدم تمومش میکنه و انگاری با این کارا میخاد بیاد تو زندگی آدم رو مخه واقعن

درکت میکنم ولی سعی کن بی احترامی و.. نکنی اصن

منم همچین رفیقی دارم اتفاقا این که آدم تمومش میکنه و انگاری با این کارا میخاد بیاد تو زندگی آدم رو م ...

بی احترامی نمیخام بکنم با این ک به وقتش خیلی بهم توهین شد ولی دلم نمیخاد بیاد تو زندگیم دیگه    

اینم بگم خودش بود که تصمیم گرفت  دوست نباشیم الان به چه حقی  مزاحم میشه 

من هیچی تا الان بهش نگفتم ولی ممکنه بگم که دیگه به خاهرم یا مامانم پیام نده  خوشم نمیاد

بی احترامی نمیخام بکنم با این ک به وقتش خیلی بهم توهین شد ولی دلم نمیخاد بیاد تو زندگیم دیگه اینم ...

متاسفانه ادما وقتی میان تو زندگیمون دوباره که دیگه اون جایگاه قبلی و برامون ندارن 

منم با اینکه همش خودشو بهم میچسبونه همش از خدا میگم گمشه فقط همین .. 

نمیتونم مستقیم بهش بگم.. چون رفتاراش غیرمستقیم بوده... 

ما کلن با هم نباشیم بهتره:) 

و اینکه اینم بگم کاملن حستو درک میکنم..کاملاااا

ناراحت نباش🖖 بهش هر چی بیشتر فک کنی اذیت میشی نادیده بگیر .. بازم این کارو کرد بگو دیگ

متاسفانه ادما وقتی میان تو زندگیمون دوباره که دیگه اون جایگاه قبلی و برامون ندارن منم با اینکه همش خ ...

من اگه مزاحمم نشه اوکیم  ولی همش میخاد منو درگیر کنه چه خوب میفهمی چی میگم  خلاصه پیام میدم کاملا فاصله بگیریم بهتره   بعدم براش ارزوی موفقیت میکنم و بلاک چون نمیخام چیزی بشنوم ازش

من اگه مزاحمم نشه اوکیم ولی همش میخاد منو درگیر کنه چه خوب میفهمی چی میگم خلاصه پیام میدم کاملا فا ...

دقیقا به خدا توکل کن:)

آدم وقتی دکمه یکیو میزنه دیگه مسلما نمیخاد بیاد تو زندگیش🥲😂