2821
2789
عنوان

دانشجو پزشکی

92 بازدید | 4 پست

سلام خانما من حدود یک سال بیشتره که تو ی گروه روانشناسی عضوم بخاطر حملات عصبی و اینا یک دانشجوی پزشکی حدود ۳،۴ ماه   عضوه ۲۷ سالشه و سال ۵ پزشکی خیلی مودب واقعا به هرکی نیاز داشته باشه کمک میکنه آدرس حضوری میده میرن پیشش خلاصه گذشت این آقا تو گروه راجب ازدواج و اینا گفتن شرایطشون و اینا به بقیه البته که پدر مادرشون فوت شده و میخوان ازدواج کنن و اینا یکی از اعضا گفته بود سراغ دارم امروز نوشته بود زندگی فلانه و اینطوریه منم گفتم چیشده گفت هیچی انقدر درگیر درس بودم دلم میخواد ازدواج کنم ولی جور نمیشه یکم حرف زدیم و اینا گفتم که نگران نباش درست میشه و...واقعا هم بچه محترمیه خیلییی خلاصه اواخر گفت میخواستم ی چیزی بگم اگه جسارت نباشه ،میشه بهتون پیشنهاد بدم آشنا بشیم و اینا اصلا هم مشکلی ندارم که خانواده در جریان باشن و اینا درک میکنم اعتماد نیست اولش حتما باید به مامانتون بگید و...در ضمن منم ۱۹ سالمه منم چیزی نگفتم فعلا بهش هرچقدر هم گفتم سنم کمه و شرایط و آمادگی رابطه رو ندارم گفت میشه لطفا زمان بدید خوشحال میشم آشنا بشیم 

یه چیزی بگم 

احتمالا دیشب تا حالا به نفرات دیگع هم همین پیامو داده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.