2777
2789

کاش یکی پیشم بود الان 

بدون هیچ حرفی فقط بغلم میکرد...

خسته ام از زندگی

ما کجای راهو اشتباه رفتیم ؟؟که اینجوری شدیم 

چرا انقد زود زندگیم خراب شد 

چرا دوست داشتنی نبودم؟

چرا انقدری زیبا نبودم که بخاطر یه زن مطلقه منو رها کرد 

چی داشت که من نداشتم ؟؟؟

من چی کم گذاشتم برات؟

بخدا انقد گریه کردم چشام دیگه جاییو نمیبینه

دلم انقد گرفته که هر چقد بگم کمه

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

کاش یکی بود بهم میگفت تو خوبی

تو قشنگی 

تو همه چی تمومی 

اون مرد لیاقتتو نداشت 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

لعنت بهت که اینجوری نابودم کردی❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا الهی دل شکسته ات رو اروم کنه خواهر، الهی که به همین اندازه غم سنگینت خدا بهت شادی و آرامش فراوون بده ان شالله 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

🫂توخوبی قشنگی گلم 

اون نامرد لیاقت تورو نداشت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خدا الهی دل شکسته ات رو اروم کنه خواهر، الهی که به همین اندازه غم سنگینت خدا بهت شادی و آرامش فراوون ...

چهار ماه گذشت و آروم نشدم😔

کاش یکی بود بهم میگفت تو خوبیتو قشنگی تو همه چی تمومی اون مرد لیاقتتو نداشت

دقیقا همینه 

خدا خودش گفته کفر نعمت از کفت بیرون کند

حالا صبر کن و ببین ی روزی میفهمه ک باید قدرتو میدونست ک دیرررره 

خدا لعنت کنه اینجور مردای کثافطو

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من که خوب بودم 

همه اینو میگفتن 

پس چرا تو ندیدی؟؟؟؟

زندگی همینه بدجوری به زمین میزندت جوری که یه جایی حس میکنی به ته تهش رسیدی من خودم الان در حال سپری کردن چنین روزاییم اما یاد گرفتم با موج زندگی هم قدم بشم هم سو بشم اینطوری هم برای من بهتره و هم برای جریان زندگی من میدونی دوستم اینو بدون ما خودمونیم که ارزش خودمون رو تعیین میکنیم میدونم الان شاید تو ماه های اول جدایی هستی سخته اما همه چیزایی رو که گذشتگان بهمون اموختن این بود که زمان معجزه اسا ترین بخش زندگیه پس صبور باش اینو یه زن عاشق خیانت دیده که داره جدا میشه بهت میگه